Ευχαριστήριο στις Εταιρείες «Γρ. Σαράντης Α.Β.Ε.Ε.» και «Ελληνική Διατροφή Δυτ. Μακεδονίας Α.Ε.»

Η Εταιρεία Προστασίας Ατόμων με Αυτισμό – Δ.Α.Δ. Ν. Καστοριάς ευχαριστεί θερμά τις Εταιρείες «Γρ. Σαράντης Α.Β.Ε.Ε.» και «Ελληνική Διατροφή Δυτ. Μακεδονίας Α.Ε.» για την ευγενική χειρονομία της δωρεάς του ποσού των 500€, στα πλαίσια του προγράμματος «Πράξεις αγάπης».

Το πρόγραμμα έτρεξε κατά το διάστημα 25 Σεπτεμβρίου – 19 Οκτωβρίου 2019 και προέβλεπε στήριξη του προγράμματος εθελοντισμού «Γίνε φίλος» του Σωματείου, το οποίο εδώ και δώδεκα χρόνια υποστηρίζει με συνέπεια και σταθερότητα δεκάδες οικογένειες ατόμων με αυτισμό. Ιδιαίτερες ευχαριστίες θα θέλαμε να απευθύνουμε στα στελέχη των καταστημάτων της αλυσίδας Ελληνική Διατροφή Δυτ. Μακεδονίας, τα οποία αναγνωρίζοντας το έργο του σωματείου μας, πρότειναν τη συνεργασία αυτή και στη συνέχεια υποστήριξαν και προώθησαν με ζήλο τη δράση, ενημερώνοντας υπεύθυνα και αναλυτικά το καταναλωτικό κοινό.

Οι οργανισμοί είναι οι άνθρωποί τους. Οι εταιρείες «Γρ. Σαράντης Α.Β.Ε.Ε.» και «Ελληνική Διατροφή Δυτ. Μακεδονίας Α.Ε.» έχουν το κοινωνικό πρόσωπο των εξαιρετικών στελεχών τους. Τα μέλη του Σωματείου μας αναγνωρίζουν σε αυτό καλούς φίλους και συμπαραστάτες στο δύσκολο, διαρκή αγώνα για την πλήρη και ισότιμη ένταξη των ατόμων με αναπηρία στο κοινωνικό σύνολο.

 

Εκ μέρους του Δ.Σ.

Γεώργιος Πάνος

Πρόεδρος Δ.Σ.

Εταιρεία Προστασίας Ατόμων με Αυτισμό – Δ.Α.Δ. Ν. Καστοριάς