ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ
18 Σεπτεμβρίου 20201min0

Σύσταση Ομάδας Διάσωσης του κλάδου της γούνας

Πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας σύσκεψη η οποία είχε ως αντικείμενο τη σύσταση ομάδας διάσωσης του κλάδου της γούνας.

Στη σύσκεψη συμμετείχε ο Περιφερειάρχης Γιώργος Κασαπίδης, ο Αντιπεριφερειάρχης Καστοριάς Δημήτρης Σαββόπουλος, ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Γούνας Δημήτρης Κοσμίδης όπως επίσης και εκπρόσωποι των φορέων της γούνας.

Η ομάδα διάσωσης του κλάδου της γούνας, αποτελείται από ένα ευέλικτο τριμελές σχήμα, στο οποίο συμμετέχει η Ελληνική Ομοσπονδία Γούνας (ως εκπρόσωπος των Πρωτοβάθμιων Οργάνων του κλάδου) και τα Επιμελητήρια. Επικεφαλής της ομάδας είναι Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας.

Ως συνέχεια των δράσεων για τη στήριξη του κλάδου της Ελληνικής Γουνοποιίας, ο Πρόεδρος της Ε.Ο.Γ. Δημήτρης Κοσμίδης και ο Περιφερειάρχης Δ.Μ. Γιώργος Κασαπίδης, πραγματοποίησαν την Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου συνάντηση στην Αθήνα με τον Υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνι Γεωργιάδη.

Παράλληλα, έπειτα από πρωτοβουλία της Ελληνικής Ομοσπονδίας Γούνας, πραγματοποιήθηκε συνάντηση στο Υπουργείο Εξωτερικών. Σκοπός της συνάντησης ήταν να αποτραπεί το ενδεχόμενο απαγόρευσης εκτροφής γουνοφόρων ζώων στη Γαλλία.

Ο κύκλος των συναντήσεων του Προέδρου της Ε.Ο.Γ. έκλεισε με συνάντηση στο Υπουργείο Οικονομικών.

«Θέσαμε στον κ. Γεωργιάδη, όλα τα θέματα του κλάδου της γούνας. Άμεσα θα σας ανακοινώσουμε και τα αποτελέσματα, που αφορούν στα μέτρα ανακούφισης του κλάδου. Είναι ιδιαίτερα θετικό το γεγονός ότι η ελληνική Κυβέρνηση στηρίζει τον κλάδο της γούνας», ενημέρωσε ο κ. Κοσμίδης.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Η ΚΑΣΤΟΡΙΑΝΗ ΕΣΤΙΑ

Τηλ. & FAX: 2467027935

email: kasestia@otenet.gr


Βρείτε μας στο facebook

Βρείτε μας στο twitter

Βρείτε μας στο instagram


ΣΥΝΔΡΟΜΕΣ ΕΝΤΥΠΟΥ

ΤΙΜΗ ΦΥΛΛΟΥ: 1 €

ΕΤΗΣΙΕΣ ΣΥΝΔΡΟΜΕΣ

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ: Εντός νομού 30€/ εκτός νομού 60€/

Δήμων – Κοινοτήτων – Οργανισμών – Τραπεζών 90€

ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ: Ευρώπη 100€/ ΗΠΑ 120$/ Αυστραλία 130$/ Καναδά 120$

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ: Δημοσίου 2€/εκατοστό

Δημοσίου που επιβαρύνουν ιδιώτες 5€/εκατοστό

(κοινή υπουργική απόφαση 2/28783Α/9-9-2005)

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ: Σύμφωνα με τον κατάλογο

Τα ενυπόγραφα άρθρα και σχόλια εκφράζουν τις απόψεις ων συντακτών τους, οι οποίοι φέρουν και αποκλειστική ευθύνη.Newsletter

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο

Και μείνετε ενημερωμένοι για ότι συμβαίνει στο νομό μας και όχι μόνο

[contact-form-7 id=”2056″ title=”Newsletter form”]

Κατηγορίες