Γκρίζες Ζώνες για Ναυταθλητικό Κέντρο: ►Πόσο “σανό” θ΄ αντέξουμε ακόμα;

Πιστή στο δόγμα που λέει: “Από τις υποσχέσεις κανείς δεν έπαθε τίποτα”, η διευθύντρια του πρωθυπουργικού γραφείου κ. Μαρία Αντωνίου, όταν είδε τον υφυπουργό Αθλητισμού κ. Αυγενάκη να επισκέπτεται την Θεσσαλονίκη, για ζητήματα της αρμοδιότητάς του, δεν άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη.

Αμέσως έσπευσε να φωτογραφηθεί μαζί του, ως απαραίτητο “τεκμήριο” της συνάντησης και εν συνεχεία του έδωσε την… ευκαιρία να δηλώσει ότι: “Το μόνο έργο που έχει “κλειδώσει” στην Βόρεια Ελλάδα είναι το Ναυταθλητικό Κέντρο της Καστοριάς”! (σ.σ. Πρόκειται για το έργο που η Περιφερειακή Αρχή του Θεόδωρου Καρυπίδη είχε αναθέσει την μελέτη στην ΑΝ.ΚΟ τον Σεπτέμβριο του 2017).

Το ερώτημα είναι γιατί ο υφυπουργός επέλεξε την Θεσσαλονίκη, για να ανακοινώσει το “μοναδικό” έργο της Καστοριάς;

Και προπαντός γιατί το ανακοίνωσε παρουσία της πρώην και όχι του νυν βουλευτή Ζήση Τζηκαλάγια, τον οποίο παρέκαμψε προς χάριν της πρώτης;

Αναπάντητα ερωτήματα που θέλουν τον χρόνο τους για να απαντηθούν. Πιθανόν λίγο πριν από τις επόμενες εκλογές, όταν το ίδιο έργο και πάλι ανακοινωθεί από τους ίδιους πολιτικούς….

Δεν ξέρουμε αν θα δούμε ποτέ να υλοποιείται αυτό το έργο. Εκείνο που βλέπουμε να διαδραματίζεται αυτή την στιγμή είναι ένας ακήρυχτος πόλεμος μεταξύ Αντωνίου και Τζηκαλάγια μέχρι τελικής πτώσης για το ποιός θα έχει το “πάνω χέρι” στα πολιτικά δρώμενα της Καστοριάς
Με “μοναδικό” χαμένο τους πολίτες της που θα βρεθούν άοπλοι μπροστά στη μεγαλύτερη ανθρωπιστική κρίση της ιστορίας της.