Πρόσκληση σε Γενική Συνέλευση μέσω τηλεδιάσκεψης από την Εταιρεία Προστασίας Ατόμων με Αυτισμό Δ.Α.Δ. Ν. Καστοριάς

Αγαπητά μέλη,

 

Λόγω των έκτακτων συνθηκών που προκάλεσε η πανδημία Covid-19, εκδόθηκε η από 20-03-2020 Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου (ΦΕΚ Α’ 8/20-03-2020), άρθρο 33 παρ. 2, η οποία προβλέπει τη δυνατότητα διεξαγωγής των Γενικών Συνελεύσεων οποιουδήποτε νομικού προσώπου με τηλεδιάσκεψη. Βάσει των ανωτέρω, η Έκτακτη Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί μέσω διαδικτυακής πλατφόρμας (zoom). Μπορείτε να κατεβάσετέ την εφαρμογή από το link: https://zoom.us/download (Zoom Client for Meetings. Την ημέρα της Γ.Σ. θα αποσταλούν οι κωδικοί σύνδεσης σε όσους έχουν δηλώσει συμμετοχή. Παρακαλούνται οι συμμετέχοντες να εγγραφούν στην πλατφόρμα με τα ονοματεπώνυμα τους, για να μπορέσει ο διαχειριστής να εγκρίνει τη συμμετοχή τους.

Σε αυτό το πλαίσιο και βάσει του καταστατικού του σωματείου, 

το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας Προστασίας Ατόμων με Αυτισμό Δ.Α.Δ. ν. Καστοριάς σας καλεί σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση, την Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2020 και ώρα 12:00 μμ, μέσω τηλεδιάσκεψης. Σε περίπτωση μη επιτεύξεως απαρτίας κατά την ως άνω αρχική ημερομηνία, ορίζεται ως ημερομηνία Επαναληπτικής Γενικής Συνέλευσης η 20/12/2020, ημέρα Κυριακή και ώρα 12:00μμ και πάλι μέσω τηλεδιάσκεψης.

Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης, έχουν ως ακολούθως:

  • Τροποποίηση προϋπολογισμού τρέχοντος έτους (2020)
  • και όποιο άλλο θέμα προταθεί από το σώμα της Γενικής Συνέλευσης

ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι αρχαιρεσίες αναβάλλονται για μελλοντική Γενική Συνέλευση, καθώς σύμφωνα με τα ισχύοντα μέτρα εξακολουθεί να υφίσταται απαγόρευση συναθροίσεων.

Η παρουσία σας είναι απαραίτητη.

Διαχειριστής της διαδικτυακής Γενικής Συνέλευσης θα είναι η Γραμματέας του σωματείου, κ. Μπαλλή Ξανθίππη, η οποία θα έχει την πλήρη εικόνα και έλεγχο για το ποιος εισέρχεται ή εξέρχεται από τη διαδικτυακή πλατφόρμα μέσω της οποίας θα διεξαχθεί η Γενική Συνέλευση. Δικαίωμα συμμετοχής στη Γενική Συνέλευση έχουν τα ταμειακώς τακτοποιημένα μέλη του Συλλόγου.

ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

 

Λόγω της ειδικής αυτής περίστασης, για τη συμμετοχή σας στη Συνέλευση θα χρειαστεί να ακολουθηθεί η εξής διαδικασία:

  1. Αποστολή ηλεκτρονικού μηνύματος στο autismkastoria@gmail.comμε θέμα “Συμμετοχή στη Γενική Συνέλευση”. Στο μήνυμα αναφέρετε ονοματεπώνυμο και τηλέφωνο επικοινωνίας.
  2. Την ημέρα της Συνέλευσης θα λάβετε μέσω email τον κωδικό και τον σύνδεσμο (link) σύνδεσής σας στην πλατφόρμα.
  3. Θα χρειαστεί να έχετε καλή σύνδεση στο internet, κάμερα και μικρόφωνο.
  4. Η κάμερά σας θα είναι ανοιχτή κατά τη διάρκεια της ΓΣ και το μικρόφωνό σας θα είναι κλειστό. Εάν θελήσετε να μιλήσετε, θα χρειαστεί να πατήσετε το κουμπί με την ανύψωση χεριού (raise hand) και ο συντονιστής θα σας δώσει τον λόγο.

 

Τεχνική βοήθεια για οποιοδήποτε θέμα, θα είναι διαθέσιμη από την διοικητική υπάλληλο του Κέντρου Ημέρας, κ. Κολλήγα Χρυσούλα (τηλέφωνο επικοινωνίας 2467025336 Δευτέρα – Παρασκευή 10:00-18:00).

 

ΕΞΟΦΛΗΣΗ ΣΥΝΔΡΟΜΩΝ

Εξόφληση της ετήσιας συνδρομής μπορεί να γίνει με κατάθεση του ποσού των 20€ στον τραπεζικό λογαριασμό      GR72 0172 2480 0052 4804 6915 593 της Τράπεζας Πειραιώς, με δικαιούχο “ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΑΥΤΙΣΜΟ-ΔΙΑΧΥΤ”. Ως αιτιολογία κατάθεσης αναγράφετε “ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΕΤΟΥΣ 2020”. Τα μέλη που συμμετείχαν στις Συνελεύσεις Φεβρουαρίου, Ιουνίου και Σεπτεμβρίου είναι ταμειακώς τακτοποιημένα.

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη συμμετοχή και τη συνεργασία. Για κάθε διευκρίνιση, βρισκόμαστε στη διάθεσή σας.

Με εκτίμηση

το Διοικητικό Συμβούλιο