Νέα Μείωση Κρουσμάτων στην Π.Ε. Καστοριάς: Στο “λευκό” βρίσκεται σύμφωνα με τον Χάρτη Γεωγραφικής Διασποράς του ΕΟΔΥ. Η συνεχόμενη μείωση κρουσμάτων από την λοίμωξη του Κορωνοϊού  στην Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς είχε ως αποτέλεσμα να αλλάξει εκ νέου κατηγορία  στον Χάρτη Γεωγραφικής Διασποράς του ΕΟΔΥ. Σύμφωνα, λοιπόν, με τον xάρτη  επίπτωσης των τελευταίων δεκατεσσάρων ημερών επιβεβαιωμένων κρουσμάτων Covid-19, με βάση τον τόπο μόνιμης κατοικίας, ή προσωρινής διαμονής, που δημοσιεύτηκε σήμερα 13 Ιανουαρίου 2021,  η Π.Ε. Καστοριάς βρίσκεται στο λευκό χρώμα που σημαίνει ότι  έχουν επιβεβαιωθεί λιγότερα από εικοσιπέντε (25)  κρούσματα τις τελευταίες δεκατέσσερις ημέρες ανά εκατό χιλιάδες πληθυσμού.

Η συνεχόμενη μείωση κρουσμάτων από την λοίμωξη του Κορωνοϊού  στην Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς είχε ως αποτέλεσμα να αλλάξει εκ νέου κατηγορία  στον Χάρτη Γεωγραφικής Διασποράς του ΕΟΔΥ.

Σύμφωνα, λοιπόν, με τον xάρτη  επίπτωσης των τελευταίων δεκατεσσάρων ημερών επιβεβαιωμένων κρουσμάτων Covid-19, με βάση τον τόπο μόνιμης κατοικίας, ή προσωρινής διαμονής, που δημοσιεύτηκε σήμερα 13 Ιανουαρίου 2021,  η Π.Ε. Καστοριάς βρίσκεται στο λευκό χρώμα που σημαίνει ότι  έχουν επιβεβαιωθεί λιγότερα από εικοσιπέντε (25)  κρούσματα τις τελευταίες δεκατέσσερις ημέρες ανά εκατό χιλιάδες πληθυσμού.