Ο Δημήτρης Σαββόπουλος διαψεύδει τα περί “εκτροπής του Ε-65” από τον τελικό σχεδιασμό του

Ύστερα από τηλεφωνική επικοινωνία που είχε μαζί μας ο Αντιπεριφερειάρχης Καστοριάς Δημήτρης Σαββόπουλος, διέψευσε το περιεχόμενο του προηγούμενου δημοσιεύματος της Καστοριανής Εστίας που αφορούσε την “εκτροπή” του οδικού άξονα Ε- 65 στη συμβολή του με την Εγνατία, από την περιοχή του Κηπουργιού των Γρεβενών προς την Παναγία του Μετσόβου. Όπως αυτή παρουσιάστηκε σε χάρτες που δημοσιεύθηκαν σε ορισμένα σάϊτ πανελλήνιας εμβέλειας μετά την επίσκεψη του Πρωθυπουργού στα Τρίκαλα.

 

Ο κ. Σαββόπουλος διευκρίνισε ότι οι χάρτες αυτοί αφορούσαν τον αρχικό σχεδιασμό του Ε-65 από το έτος 2009, ο οποίος κρίθηκε ιδιαίτερα κοστοβόρος και αποσύρθηκε.

Και εμείς με την σειρά μας να τονίσουμε ότι παρόλο που δεν έχουμε λόγους να αμφισβητήσουμε τα λεγόμενα του Αντιπεριφερειάρχη θα θέλαμε να εκφράσουμε μία απορία: Γιατί επί τόσες μέρες δεν αποσύρθηκαν οι χάρτες που κυκλοφορούσαν στο διαδίκτυο με ανάλογη παρέμβαση και μόνο όταν αναδημοσιεύθηκαν από την Καστοριανή Εστία (έστω και εκ παραδρομής) έσπευσαν να τους διαψεύσουν;

Αυτό κάτι σημαίνει….