εκτελεστικός γραμ. ΠΔΜ (002)

Υπό τον Συντονισμό του Εκτελεστικού Γραμματέα έγινε για πρώτη φορά η Παρουσίαση από τους Τμηματάρχες της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας του Απολογισμού 2020 και Προγραμματισμού Α’ τριμήνου 2021.

▪️Μετά την παρουσίαση του απολογισμού διαδικτυακά́ από τους γενικούς διευθυντές και τους διευθυντές των υπηρεσιών και με το συντονισμό́ της δράσης από τον Εκτελεστικό́ Γραμματέα Γρηγόρη Γρηγοριάδη, δόθηκε η ευκαιρία για πρώτη φορά στην καριέρα τους να παρουσιάσουν τον δικό́ τους απολογισμό́ και προγραμματισμό́, οι 124 τμηματάρχες της Περιφέρειας.

▪️Οι τμηματάρχες είναι το κατ’ εξοχήν εκτελεστικό́ όργανο της Περιφέρειας, η δύναμη των υπηρεσιών, οι συντονιστές και οι επιβλέποντες της υλοποίησης των στόχων και του οράματος του Περιφερειάρχη μας Γιώργου Κασαπίδη, για υπηρεσίες αποδοτικές, λειτουργικές, με σεβασμό́ στον άνθρωπο και  σκοπό́ την άριστη εξυπηρέτηση του πολίτη.

▪️Η εμπειρία μοναδική́ για όλους, παρουσιάστηκε σε αδρές γραμμές το έργο που τελέστηκε, αντηλλάγησαν απόψεις, κατατέθηκαν προτάσεις, βγήκαν συμπεράσματα που θα μας κάνουν όλους καλύτερους στην εκτέλεση του έργου μας. Εμπεδώθηκε η ανάγκη της συνεργασίας, της συνέργειας μεταξύ των στελεχών και η απόλυτη κατανόηση ότι τελικός αποδέκτης και κριτής μας είναι ο πολίτης. Αυτόν τον πολίτη οφείλουμε να υπηρετήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις, για να πετύχουμε τον τελικό στόχο που είναι η χαρά και το χαμόγελο των ανθρώπων μας, η ανάπτυξη και η ευημερία του τόπου μας.

▪️Τέλος, δόθηκαν λύσεις σε προβλήματα που αναφέρθηκαν και δρομολογούνται άμεσα δράσεις για την ψηφιοποίηση και απλούστευση των διαδικασιών υλοποίησης του έργου μας .

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Η ΚΑΣΤΟΡΙΑΝΗ ΕΣΤΙΑ

Τηλ. & FAX: 2467027935

email: kasestia@otenet.gr


Βρείτε μας στο facebook

Βρείτε μας στο twitter

Βρείτε μας στο instagram


ΣΥΝΔΡΟΜΕΣ ΕΝΤΥΠΟΥ

ΤΙΜΗ ΦΥΛΛΟΥ: 1 €

ΕΤΗΣΙΕΣ ΣΥΝΔΡΟΜΕΣ

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ: Εντός νομού 30€/ εκτός νομού 60€/

Δήμων – Κοινοτήτων – Οργανισμών – Τραπεζών 90€

ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ: Ευρώπη 100€/ ΗΠΑ 120$/ Αυστραλία 130$/ Καναδά 120$

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ: Δημοσίου 2€/εκατοστό

Δημοσίου που επιβαρύνουν ιδιώτες 5€/εκατοστό

(κοινή υπουργική απόφαση 2/28783Α/9-9-2005)

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ: Σύμφωνα με τον κατάλογο

Τα ενυπόγραφα άρθρα και σχόλια εκφράζουν τις απόψεις ων συντακτών τους, οι οποίοι φέρουν και αποκλειστική ευθύνη.Newsletter

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο

Και μείνετε ενημερωμένοι για ότι συμβαίνει στο νομό μας και όχι μόνο

[contact-form-7 id=”2056″ title=”Newsletter form”]

Κατηγορίες