Ιδιαίτερα εποικοδομητική αποδείχθηκε η συνάντηση του Δημάρχου Γρεβενών κ. Γιώργου Δασταμάνη με τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών κ.Στέλιο Πέτσα που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 20 Απριλίου 2021 στο Δημαρχείο Γρεβενών, παρουσία του Βουλευτή Γρεβενών κ.Ανδρέα  Πάτση.

 

Ειδικότερα, ο κ.Πέτσας δεσμεύθηκε για την άμεση δρομολόγηση του μεγάλου έργου υδροδότησης της κοινότητας του Μεγάλου Σειρηνίου, προϋπολογισμού 960.000 ευρώ, που θα λύσει μια για πάντα το χρόνιο πρόβλημα της λειψυδρίας που ταλανίζει το χωριό, ενώ ήδη η ΔΕΥΑΓ έχει έτοιμη μελέτη προς χρηματοδότηση.

 

Επιπλέον, στη σύσκεψη που ακολούθησε, με τη συμμετοχή του Γενικού Γραμματέα του Δήμου κ.Γρηγόρη Φαρμάκη και των Αντιδημάρχων Οικονομικών κ.Μάνθου Αδάμου και Τεχνικών Έργων κ.Χρήστου Τριγώνη, συζητήθηκε διεξοδικά το Πρόγραμμα “Αντώνης Τρίτσης” και πιο συγκεκριμένα οι δράσεις ύψους 22 εκατομμυρίων ευρώ που έχει εντάξει η Δημοτική Αρχή και τις οποίες ο κ.Υπουργός χαρακτήρισε ως απόλυτα ρεαλιστικές και εφαρμόσιμες.

 

Επιπρόσθετα, ιδιαίτερη αναφορά έγινε, μεταξύ άλλων, στη βελτίωση του οδικού δικτύου του Δήμου, στην ολοκλήρωση της μεταγραφής του Σχεδίου Πόλης αλλά και στην αναγκαιότητα για προσλήψεις μόνιμου προσωπικού.

 

Τέλος, ειδική μνεία υπήρξε και για την ουσιαστική στήριξη του Χιονοδρομικού Κέντρου της Βασιλίτσας καθώς αποτελεί το κορυφαίο τουριστικό θέρετρο του τόπου μας.

 

Γραφείο Τύπου

  Δημάρχου Γρεβενών