Η Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. καταγγέλλει τον δήμαρχο Σερβίων

Με αμείωτη ένταση συνεχίζεται η συντονισμένη «επιχείρηση» υπηρεσιακής και συνδικαλιστικής εξόντωσης του Προέδρου του Συλλόγου Υπαλλήλων Ο.Τ.Α. Νομού Κοζάνης Ιωσήφ Μιχαηλίδη από την Διοίκηση του Δήμου Σερβίων.

«Επιχείρηση» που ξεκίνησε με την υπηρεσιακή του υποβάθμιση αλλά και την «συνδικαλιστική του απομόνωση» μεταφέροντάς τον 25 χιλιόμετρα μακριά από την έδρα του Δήμου με προφανή στόχο να παρακωλύσει και να δυσχεράνει την άσκηση των συνδικαλιστικών του καθηκόντων και υποχρεώσεων.

Και σαν μην αρκούσε η αυταρχική και εκδικητική στάση του Δημάρχου Σερβίων Χρήστου Ελευθερίου, οι διώξεις με στόχο πλέον την προσωπική και υπηρεσιακή αξιοπρέπεια και υπόληψη του εκπροσώπου των εργαζομένων συνεχίζονται με αμείωτη ένταση.

Ο Δήμαρχος Σερβίων με συνοπτικές διαδικασίες και χωρίς την διενέργεια Ε.Δ.Ε. και στοχεύοντας πλέον στην ηθική, οικονομική και φυσική του εξόντωση, αποδίδοντας παντελώς αόριστες και αβάσιμες κατηγορίες, του επέβαλε την ανώτερη ποινή που θα μπορούσε να του επιβάλλει της στέρησης μισθού τριών (3) μηνών για «… ανάρμοστη συμπεριφορά εντός και εκτός υπηρεσίας…».

Ενέργειες προφανώς εκδικητικές και αυταρχικές που είναι καταδικαστέες από το σύνολο των εργαζομένων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Καταγγέλλουμε με απερίφραστο και κατηγορηματικό τρόπο τον ολισθηρό δρόμο του αυταρχισμού και της τρομοκράτησης των εργαζομένων που επέλεξε να «περπατήσει» ο Δήμαρχος Σερβίων Χρήστος Ελευθερίου. Τον προειδοποιούμε πως ανάλογες συμπεριφορές στον παρελθόν διδάσκουν πως η επιλογή αντίστοιχων μεθόδων επιβολής βασίζοντας στην διοικητική αδυναμία εκείνου που τις υιοθετεί και πάντα φέρουν αντίθετα από τα επιθυμητά αποτελέσματα!!!

Απαιτούμε την ανάκληση των εξαντλητικών ποινών που στόχο έχουν την φυσική εξόντωση του Προέδρου του Συλλόγου Υπαλλήλων Ο.Τ.Α. Νομού Κοζάνης Ιωσήφ Μιχαηλίδη.

Δηλώνουμε πως θα σταθούμε ενεργά και αποφασιστικά στο πλευρό του, καθώς και στο πλευρό των εργαζομένων του Δήμου Σερβίων, που εμμονικά έχουν στοχοποιηθεί από τον Δήμαρχο Σερβίων Χρήστο Ελευθερίου.  

 

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Η ΚΑΣΤΟΡΙΑΝΗ ΕΣΤΙΑ

Τηλ. & FAX: 2467027935

email: kasestia@otenet.gr


Βρείτε μας στο facebook

Βρείτε μας στο twitter

Βρείτε μας στο instagram


ΣΥΝΔΡΟΜΕΣ ΕΝΤΥΠΟΥ

ΤΙΜΗ ΦΥΛΛΟΥ: 1 €

ΕΤΗΣΙΕΣ ΣΥΝΔΡΟΜΕΣ

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ: Εντός νομού 30€/ εκτός νομού 60€/

Δήμων – Κοινοτήτων – Οργανισμών – Τραπεζών 90€

ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ: Ευρώπη 100€/ ΗΠΑ 120$/ Αυστραλία 130$/ Καναδά 120$

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ: Δημοσίου 2€/εκατοστό

Δημοσίου που επιβαρύνουν ιδιώτες 5€/εκατοστό

(κοινή υπουργική απόφαση 2/28783Α/9-9-2005)

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ: Σύμφωνα με τον κατάλογο

Τα ενυπόγραφα άρθρα και σχόλια εκφράζουν τις απόψεις ων συντακτών τους, οι οποίοι φέρουν και αποκλειστική ευθύνη.Newsletter

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο

Και μείνετε ενημερωμένοι για ότι συμβαίνει στο νομό μας και όχι μόνο

[contact-form-7 id=”2056″ title=”Newsletter form”]

Κατηγορίες