Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας | “Βρες τι θα σπουδάσεις”.

Το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας στο πλαίσιο ενημέρωσης των μαθητών Λυκείου σχετικά με θέματα σπουδών, έρευνας και επαγγελματικών προοπτικών δημιούργησε τη δράση “Βρες τι θα σπουδάσεις”.

Η δράση αφορά την ενημέρωση των μαθητών και υποψήφιων φοιτητών όλης της χώρας για τα προπτυχιακά προγράμματα σπουδών που προσφέρει το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας και τις δυνατότητες επαγγελματικής αποκατάστασης σε συνδυασμό με τις ενέργειες που εφαρμόζει για την πρακτική άσκηση και τη διασύνδεση με την αγορά εργασίας.

Σκοπός της δράσης είναι:

  • να φέρει σε άμεση επαφή τους μαθητές της Β και Γ Τάξης Λυκείου με το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας και τις σπουδές στα Τμήματά του και
  • να ενημερώσει τους μαθητές για τις μελλοντικές ευκαιρίες απασχόλησης

και την καλύτερη δυνατή επιλογή του μελλοντικού τους επαγγέλματος ώστε να επιλέξουν το πρόγραμμα που τους ταιριάζει και θα τους δημιουργήσει τα εχέγγυα για μια επιτυχημένη επαγγελματική σταδιοδρομία.

 

Το αρχείο «Βρες τι θα σπουδάσεις» έχει αποσταλεί σε ηλεκτρονική μορφή πανελλαδικά στους Περιφερειακούς Διευθυντές Εκπαίδευσης, στις Διευθύνσεις Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, στους διευθυντές των σχολικών μονάδων, στα Κέντρα Συμβουλευτικής και Προσανατολισμού (ΚΕΣΥΠ) καθώς και στην Ομοσπονδία Εκπαιδευτικών Φροντιστών Ελλάδος (ΟΕΦΕ).

 

Για να περιηγηθείτε στο αρχείο, πατήστε εδώ