Διαδημαρχιακή κάθοδος στην Αθήνα για το Φράγμα Νεστορίου

Γ. ΚΟΡΕΝΤΣΙΔΗΣ ΚΑΙ Χ. ΓΚΟΣΛΙΟΠΟΥΛΟΣ ΕΝΩΝΟΥΝ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΦΡΑΓΜΑ

Τις δυνάμεις τους αποφάσισαν να ενώσουν σαν “αντίδοτο” στην αδράνεια των βουλευτών και της Περιφέρειας Δυτ. Μακεδονίας, οι δήμαρχοι Καστοριάς και Νεστορίου Γ. Κορεντσίδης και Χ. Γκοσλιόπουλος, προκειμένου να “ξεκκολήσουν” από το τέλμα το περιβόητο Φράγμα του Νεστορίου, που παραμένει ημιτελές για περισσότερα από δέκα χρόνια!

Σύμφωνα με πληροφορίες του kastorianiestia.gr  οι δύο δήμαρχοι θα έχουν συνάντηση με τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Σπ. Λιβανό και τον υφυπουργό Ι. Οικονόμου, ο οποίος στην τελευταία συνάντηση που είχε με τον δήμαρχο Χρήστο Γκοσλιόπουλο, δεσμεύθηκε να καλέσει τις δύο εταιρίες που διεκδικούν το φράγμα για να υπάρξει ένας συμβιβασμός και να προχωρήσει το έργο.

Από τα μέχρι στιγμής στοιχεία προκύπτει ότι, εκτός από τα προσκόμματα που βάζει η δεύτερη ανάδοχος κοινοπραξία του ΑΚΤΩΡΑ, διεκδικώντας αποζημίωση για τμήμα του έργου που… δεν κατασκεύασε, στο “παιχνίδι” του ανταγωνισμού επανήλθε και η πρώτη ανάδοχος ΙΟΝΙΑ ΟΔΟΣ, η οποία είχε κηρύξει αρχικά πτώχευση και τώρα μετά την εξυγίανση επαναδιεκδικεί δικαστικά το έργο!