Νεκρός άντρας που παρασύρθηκε από χείμαρρο στην Θεσσαλονίκη (ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ)

Τραγικό τέλος έλαβαν οι έρευνες για το άτομο που βρισκόταν μέσα σε όχημα και παρασύρθηκε από χείμαρρο.

Πριν από λίγη ώρα, ο αγνοούμενος εντοπίστηκε σε αρκετή απόσταση από το σημείο που παρασύρθηκε σε δρόμο κοντά στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου στη δυτική Θεσσαλονίκη.

Το όχημά του βρέθηκε 250 μέτρα από το σημείο της παράσυρσης, αλλά το σώμα του άνδρα εντοπίστηκε κάτω από το στρατόπεδο Καρατάσιου στο ρέμα Ξηροποτάμου στην Πολίχνη, μέσα σε κατοικημένη περιοχή.

Ανδρες του ΕΚΑΒ προσπάθησαν να τον επαναφέρουν, χωρίς όμως αποτέλεσμα. Η σορός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ιπποκράτειο και θα γίνει η ταυτοποίηση των στοιχείων του.

Σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα, ο άτυχος άνδρας επιχείρησε να περάσει σημείο όπου περνούσαν ορμητικά τα νερά. Ωστόσο, η δύναμη των υδάτων ήταν τέτοια που τελικά παρασύρθηκε μέσα σε ρέμα.

Στο σημείο βρίσκεται και ο αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος του δήμου Παύλου Μελά, Σάκης Λαζαρίδης, που συμμετείχε στις έρευνες. Δείτε το βίντεο με το σημείο εντοπισμού και τι δήλωσε ο αντιδήμαρχος…

Για την στιγμή που βρήκε τον άτυχο άνδρα μέσα στα νερά μίλησε αυτόπτης μάρτυρας που όπως επισήμανε αρχικά δεν πίστεψε πως ήταν κάποιος άνθρωπος αλλά μια κούκλα…

thes.gr