Ένα βήμα πριν από μίνι lockdown Καστοριά, Δράμα και Ξάνθη

Óå êáñáíôßíá ç ôñåßò äÞìïé ôïõ Íïìïý ÊáóôïñéÜò êáé åðéðñüóèåôá ðåñéïñéóôéêÜ ìÝôñá,åðéâëÞèçêáí áðü ôçí Ã.à ðïëéôéêÞò Ðñïóôáóßáò ãéá ôçí åìðüäéóç äéáóðïñÜò ôïõ êïñùíïúïõ.Óôéãìéüôõðá áðü ôçí ðüëç, ÔåôÜñôç 1 Áðñéëßïõ 2020 (EUROKINISSI./alphafm.gr/ÁÍÔÙÍÇÓ ÐÁÑÁÑÁÓ)

Καστοριά, Δράμα και Ξάνθη «μελετούν» οι επιδημιολόγοι

Σύμφωνα με πολύ καλά πληροφορημένες πηγές του parapolitika.gr, ενώ ο δήμος Θεσσαλονίκης παραμένει σε κατάσταση «συναγερμού»εξαιτίας της επιβαρυμένης επιδημιολογικά κατάστασης που επικρατεί την τελευταία εβδομάδα στην περιοχή, τις ανάλογες περιπτώσεις των Περιφερειακών Ενοτήτων Καστοριάς, Ξάνθης και Δράμας έχουν ήδη θέσει στο «μικροσκόπιό» τους τα μέλη της ειδικής επιστημονικής επιτροπής του Χάρτη Υγειονομικής Ασφάλειας και Προστασίας από τη λοίμωξη COVID – 19, της επονομαζόμενης, δηλαδή, υποεπιτροπής των επιδημιολόγων, η σχετική συνεδρίαση της οποίας συνεχίζεται το απόγευμα της Τρίτης 21 Σεπτεμβρίου.

Υπενθυμίζεται ότι στη Βόρεια Ελλάδα στο «κόκκινο» επίπεδο του Χάρτη βρίσκονται ήδη οι περιφερειακές ενότητες Πέλλας, Πιερίας, Ημαθίας και Καβάλας.

Η απαγόρευση της κυκλοφορίας των πολιτών από τη 1 π.μ. έως τις 6 π.μ. και η απαγόρευση της μουσικής σε ολόκληρο τον κλάδο της εστίασης, καθ’ όλο το εικοσιτετράωρο, είναι τα περιοριστικά μέτρα,
 τα οποία χαρακτηρίζουν το «κόκκινο» επίπεδο της επιδημιολογικής επιτήρησης.

parapolitika.gr