Συνάντηση Ολυμπίας Τελιγιορίδου με αντιπροσωπεία των εργαζομένων στις δημόσιες δομές υγείας της Καστοριάς που τέθηκαν σε αναστολή

Συνάντηση με αντιπροσωπεία των εργαζομένων στις δημόσιες δομές υγείας της Καστοριάς (Νοσοκομείο, Κέντρα Υγείας) που τέθηκαν σε αναστολή είχε σήμερα στο πολιτικό της γραφείο η βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ κ. Ολυμπία Τελιγιορίδου.

Η αναστολή εργασίας των ανεμβολίαστων υπονομεύει την εύρυθμη λειτουργία του ΕΣΥ μπροστά στην έξαρση του τέταρτου πανδημικού κύματος και δημιουργεί συνθήκες κατάρρευσης στην δημόσια υγειονομική περίθαλψη.

Την ώρα που η κυβέρνηση δεν λαμβάνει μέτρα για τον περιορισμό της διασποράς του ιού, όπως για παράδειγμα στις πολυπληθείς σχολικές αίθουσες, αποδυναμώνει το δημόσιο σύστημα υγείας.

Τα τιμωρητικά μέτρα με αναστολή εργασίας και στέρηση μισθού σε ανθρώπους που στήριξαν όλο το προηγούμενο διάστημα την περιοχή μας σε δύσκολες υγειονομικά συνθήκες είναι αυταρχικά και άδικα.

Από τα χειροκροτήματα στα μπαλκόνια, τώρα η ΝΔ τους ρίχνει στον Καιάδα.

Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ λέει ναι στον εμβολιασμό, όχι όμως στην κοινωνική αγριότητα. Ο κ. Μητσοτάκης και η ΝΔ ετοιμάζεται να διαλύσει το ΕΣΥ και να φέρει από την πίσω πόρτα την ιδιωτικοποίησή του με πρόσχημα τον εμβολιασμό.

 

Γραφείο Τύπου