“Βούλιαξε” το σαββατοκύριακο η Βασιλίτσα – Πλήθος κόσμου από όλη τη χώρα επισκέφθηκε το χιονοδρομικό (Βίντεο+Φωτογραφίες)  

Εκατοντάδες ήταν οι επισκέπτες που βρέθηκαν το σαββατοκύριακο στο χιονοδρομικό κέντρο της Βασιλίτσας, απολαμβάνοντας από κοντά την απαράμιλλη ομορφιά της μοναδικής Γρεβενιώτικης φύσης. Με σύμμαχο τον πολύ καλό καιρό, μικροί και μεγάλοι πέρασαν ξέγνοιαστες στιγμές στο χιονισμένο τοπίο, συμμετέχοντας με χαρά στα χειμερινά σπορ που αγαπούν.

 

Επισημαίνεται ότι το οδικό δίκτυο είναι ανοιχτό και καθαρό και με την Πολιτική Προστασία του Δήμου Γρεβενών να βρίσκεται πάντα σε επιφυλακή, προκειμένου η πρόσβαση στη μαγευτική μας Βασιλίτσα να παραμένει συνεχώς άνετη και ασφαλής.

 

Αξίζει να σημειωθεί ότι για περισσότερα τουριστικά αξιοθέατα των Γρεβενών, μπορείτε να ενημερωθείτε μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας http://roadstoculture.eu/el/, η οποία προσφέρει ένα πλήθος φωτογραφιών, 360° videos και χαρτών για πέτρινα γεφύρια, εκκλησίες, μοναστήρια, μουσεία, αρχαιολογικούς χώρους και παραδοσιακούς οικισμούς.