Έγκλημα στην Κυψέλη: Οι φωτό της φρίκης -Πώς ανακαλύφθηκε η δολοφονία του 7χρονου, χρόνια μετά

Φρίκη προκαλεί η είδηση της δολοφονίας ενός 7χρονου αγοριού από την ίδια του τη μητέρα και τον Πολωνό πρώην σύντροφό της, στην Κυψέλη.

Η 29χρονη και ο 33χρονος Πολωνός σύντροφός της, τότε, σκότωσαν πριν πέντε χρόνια το παιδί και όλο αυτό το χρονικό διάστημα το έκρυβαν σε μια εργαλειοθήκη στο σπίτι τους.

Η μητέρα του 7χρονου δεν έκανε τίποτα για να αποτρέψει τη δολοφονία του παιδιού της και έμεινε απαθής μπροστά στα βασανιστήρια στα οποία υπέβαλε το παιδί της, ο 33χρονος.

Μάλιστα, όπως παραδέχθηκε ο Πολωνός στους αστυνομικούς, έκλεισε με μονωτική ταινία το στόμα και τη μύτη του παιδιού ενώ του έδεσε και τα χέρια. Ωστόσο, σύμφωνα με τον Alpha, την ώρα που ο 7χρονος υπέφερε στα χέρια του 33χρονου, η μητέρα του δεν ήταν παρούσα καθώς βρισκόταν σε άλλο δωμάτιο παίζοντας βιντεοπαιχνίδια.

Όταν ο 7χρονος δεν άντεξε και σταμάτησε να αναπνέει, το ζευγάρι έχτισε στην ταράτσα του σπιτιού ένα δώμα, όπου τοποθέτησε τη σορό του παιδιού. Στο μεταξύ, οι δύο δράστες είπαν σε συγγενείς και φίλους, καθώς και στο σχολείο του παιδιού, πως το παιδί είχε φύγει για την Πολωνία όπου έμενε με τον βιολογικό του πατέρα.

Ακολουθούν οι φωτογραφίες από το διαμέρισμα στην Κυψέλη:

 

Πώς αποκαλύφθηκε η δολοφονία
Σύμφωνα με ό,τι μετέδωσε ο Alpha, έναν χρόνο μετά τη δολοφονία, δηλαδή το 2018, το άλλο παιδί της 29χρονης παραπονέθηκε στο σχολείο της ότι ο 33χρονος τη χτυπούσε. Τότε, ειδοποιήθηκαν οι αστυνομικοί, επενέβη ο εισαγγελέας και το παιδί απομακρύνθηκε με αποτέλεσμα να δοθεί σε ανάδοχη οικογένεια.

 

Τότε, όμως, διαπιστώθηκε πως η 29χρονη έχει ένα ακόμα παιδί το οποίο αναζήτησαν, και στην Πολωνία, ενώ ανακάλυψαν πως ο βιολογικός του πατέρας είναι σε ψυχιατρική κλινική. Άρα, είναι αδύνατον να έχει το παιδί μαζί του.

Μετά από έρευνα, το βράδυ της Παρασκευής, 11 Φεβρουαρίου, οι αστυνομικοί πήγαν στην Κυψέλη και βρήκαν τα οστά του παιδιού στην εργαλειοθήκη σε έναν καναπέ. Η 29χρονη και ο 33χρονος αποκάλυψαν τα πάντα. Σημειώνεται πως η 29χρονη υποστηρίζει πως δεν ήταν μπροστά τη στιγμή της δολοφονίας αλλά δεν έκανε κάτι για να αποτρέψει την κακοποίηση και τον θάνατο του 7χρονου.

Στο μεταξύ, όπως μετέδωσε ο Alpha, η σύλληψη ενός άνδρα, πριν από δύο με τρεις μήνες, για άσχετο λόγο, έλυσε το μυστήριο. Εκείνος είπε στους αστυνομικούς ότι γνωρίζει για το έγκλημα καθώς ο 33χρονος, ένα βράδυ που είχε μεθύσει, του το εκμυστηρεύτηκε.

δώμα στο διαμέρισμα στην Κυψέλη

 

Το δώμα στο διαμέρισμα στην Κυψέλη

Η ημέρα της δολοφονίας
Την ημέρα που ο 7χρονος κατέληξε είχε πάλι προηγηθεί καβγάς και το έβαλαν τιμωρία να κάθετε όρθιο επί πολλές ώρες. Το παιδί κάποια στιγμή το απόγευμα κατέρρευσε από την κούραση και άρχισε να κλαίει.

Σύμφωνα με τον Alpha, την επιχείρηση συγκάλυψης του εγκλήματος ανέλαβε κυρίως ο σύντροφος της μητέρας του 7χρονου. Πέταξε σε κάδους όλα τα ρούχα και τα παιχνίδια του παιδιού και έκρυψε το πτώμα σε μια κατασκευή από τσιμέντο.

iefimerida.gr