Όταν η Περιφερειακή Αρχή “καπηλεύεται” έργα του Δήμου Καστοριάς!

Πρωτοφανές επικοινωνιακό φάουλ είχαμε από την πλευρά της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, όταν με δελτίο τύπου στις 14 Φεβρουαρίου 2022 προσπάθησε να οικειοποιηθεί ως δικά της  δύο έργα που σχεδίασε, εκπόνησε τις μελέτες και προώθησε προς ένταξη στο ΕΠΤΑ ο Δήμος Καστοριάς με τις τεχνικές υπηρεσίες του.

Πρόκειται για τα έργα α) Κατασκευή κυκλοφοριακού κόμβου στην συμβολή των οδών Μ. Αλεξάνδρου – Λ. Κύκνων και β) Βελτίωση οδού Ορεστείων (από Ψαράδικα μέχρι Λύκεια).

Και στα δύο αυτά έργα η συμβολή της Περιφέρειας και του περιφερειάρχη Γ. Κασαπίδη προσωπικά ήταν η υπογραφή των πράξεων ένταξης στα χρηματοδοτικά προγράμματα.

Όμως ο κειμενογράφος των δελτίων τύπου της Περιφέρειας, προφανώς από… υπερβάλλοντα ζήλο, προχώρησε σε διθυραμβικά σχόλια αυτοπροβολής αναφέροντας ότι: “Η Περιφερειακή Αρχή, σχεδιάζει και υλοποιεί έργα που βελτιώνουν τις οδικές υποδομές και μεγιστοποιούν την ασφάλεια των χρηστών, αναβαθμίζοντας την ποιότητα ζωής αλλά και την καθημερινότητα των πολιτών της Δυτικής Μακεδονίας” (sic)

Και ύστερα λένε ότι δεν μπήκαμε σε προεκλογική περίοδο… των εθνικών εκλογών βέβαια…