Πτολεμαΐδα: Το τελευταίο αντίο στον 40χρονο Σάκη που ανασύρθηκε νεκρός από τη λίμνη Περδίκα 0

Το τελευταίο αντίο στον 40χρονο, Σάκη Τζούρα, που εντοπίστηκε ύστερα από τρεις ημέρες ερευνών νεκρός, είπαν χθες στις 2 μετά το μεσημέρι από τον Ιερό Ναό των Αγίων Νεομαρτύρων Πτολεμαΐδας, η οικογένεια του, συγγενείς και φίλοι.

Οι έρευνες, την Τετάρτη, από άνδρες της 2ης ΕΜΑΚ, εθελοντικών ομάδων δυτών, ερασιτεχνών και επαγγελματιών αλιέων, διεξάγονταν λόγω των άστατων καιρικών συνθηκών με δυσκολία, ενώ στον παραλίμνιο χώρο ήταν δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, μέλη του Συλλόγου Ερασιτεχνών Αλιέων, του Κυνηγετικού Συλλόγου Πτολεμαΐδας και φίλοι του αγνοούμενου.

Λίγο πριν από τις 12 το μεσημέρι κατέφθασε η Εθελοντική Ομάδα Φίλων Κυνηγών Ακτών Θερμαϊκού, φέροντας υποβρύχια κάμερα για να ενισχύσει, παράλληλα με τα sonar, τις προσπάθειες ανεύρεσης του 40χρονου.

Δέκα λεπτά πριν από τις τρεις μετά το μεσημέρι, ένας αλιέας από τα Ιωάννινα που συνέδραμε στις έρευνες με δικό του σκάφος , κάλεσε όλες τις υπόλοιπες λέμβους να προσεγγίσουν στο σημείο όπου βρισκόταν για να σημάνει συναγερμός. Λίγο αργότερα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μετέφερε το νεκρό σώμα του αδικοχαμένου στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας.

ertnews.gr