Σύγχρονο συγκρότημα νοσηλείας ασθενών με προκατασκευασμένους οικίσκους στο Νοσοκομείο Καστοριάς

Παραδόθηκαν και τοποθετήθηκαν σήμερα οι προκατασκευασμένοι οικίσκοι που θα αποτελέσουν ένα ενιαίο σύγχρονο συγκρότημα νοσηλείας ασθενών. Ήταν 17 Νοεμβρίου όταν ξεκίνησαν τα

σκαψίματα και παρόλο που είμαστε μέσα στον χειμώνα με αντίξοες συνθήκες, οι εργασίες προχωρούν ταχύτατα και πολύ σύντομα θα δοθεί σε χρήση.
Η μεταφορά τους μέσα από την πόλη ήταν ένα δύσκολο εγχείρημα και αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω για την συνεργασία τους, τον διοικητή της τροχαίας Καστοριάς κ. Τσαταλπά και τα στελέχη της Ελληνικής Αστυνομίας που, σε μια βαρυφορωμένη γι’ αυτούς ημέρα, συντόνισαν με επιτυχία την διέλευση των ογκωδέστατων φορτηγών, τον Δήμαρχο Καστοριάς, την Αντιπεριφερειάρχη, τον Αντιδήμαρχο κ. Λίτσκα και τον επιχειρηματία γερανοφόρων κ. Κέφη που προγραμμάτισαν έγκαιρα τον καθαρισμό των κλαδιών και την ύψωση καλωδίων κατά μήκος της παραλιακής οδού και ήταν παρόντες στην διέλευση.
Συγχαρητήρια

φυσικά αξίζουν και στα στελέχη της Τεχνικής και Διοικητικής υπηρεσίας του Νοσοκομείου που με οργανωτικότητα και σχεδιασμό έφεραν σε επιτυχία και αυτή την φάση του έργου.

Με εργατικότητα, διορατικότητα, τεχνοκρατική γνώση και προγραμματισμό υλοποιούμε το νοσοκομείο της επόμενης εικοσαετίας.
Γρηγόρης Χάτσιος