Θεσσαλονίκη: Ταυτοποιήθηκαν οι δύο συνεργοί για τη δολοφονία του Άλκη – Bαρύ το κατηγορητήριο για τον 23χρονο

ΑΠΟΛΟΓΙΑ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΤΟΥ 23ΧΡΟΝΟΥ ΠΟΥ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ 19ΧΡΟΝΟΥ ΑΛΚΗ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΑΠΟΛΟΓΙΑ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΤΟΥ 23ΧΡΟΝΟΥ ΠΟΥ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ 19ΧΡΟΝΟΥ ΑΛΚΗ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Όπως και ο βασικός κατηγορούμενος, έτσι και οι δράστες έχουν βεβαρημένο ποινικό παρελθόν ληστειών και κλοπών.

Πολύ κοντά στους συνεργούς του 23χονου που δολοφόνησε εν ψυχρώ τον 19χρονο Άλκη Καμπάνο στη Θεσσαλονίκη, βρίσκεται η ΕΛ.ΑΣ., με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι οι αξιωματικοί Τμήματος Εγκλημάτων Κατά Ζωής, έχουν ήδη ταυτοποιήσει τους δράστες της δολοφονίας οι οποίοι ενεπλάκησαν στην επίθεση με τον 23χρονο δράστη και στη συνέχεια διέφυγαν όλοι μαζί.

Παράλληλα, η εισαγγελία άσκησε βαρύ κατηγορητήριο κατά του 23χρονου συλληφθέντα για την δολοφονία στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, οι αστυνομικοί του Τμήματος Εγκλημάτων Κατά Ζωής, έχουν ταυτοποιήσει τους δράστες της δολοφονικής επίθεσης, οι οποίοι ήταν μαζί με τον Circau στο αυτοκίνητο.

Οπως γράφει το thesstoday.gr, κρίσιμος αποδείχθηκε ο ρόλος του οπτικού υλικού από τις κάμερες ασφαλείας στη γειτονιά όπου σημειώθηκε η επίθεση, αλλά και η κατοπινή αξιοποίηση πληροφοριοδοτών μέσα από το χώρο των οργανωμένων οπαδών, οι οποίοι θεωρούν πώς ανεξέλεγκτες συμμορίες κακοποιών οι οποίες έχουν παρεισφρήσει στους Συνδέσμους Φιλάθλων χρησιμοποιούν ως πρόσχημα οπαδικές διαφορές, ώστε να συνεχίζουν ανενόχλητοι την εγκληματική τους δράση, με κλοπές, ξυλοδαρμούς και δολοφονίες.

Όπως και ο βασικός κατηγορούμενος, έτσι και οι δράστες έχουν βεβαρημένο ποινικό παρελθόν ληστειών και κλοπών.

Η πρόφαση των ομάδων, λειτουργεί ως προκάλυμμα για συμμορίες ληστών. Αυτές οι ομάδες, σαν αυτή στην οποία ανήκε ο 23χρονος Αλβανός έχουν περάσει πλέον σε απρόκλητες δολοφονικές επιθέσεις, κατά μεμονωμένων ατόμων.

Βαρύ κατηγορητήριο για τον 23χρονο

Βαρύ το κατηγορητήριο για τον 23χρονο που συνελήφθη για τη δολοφονική επίθεση στη Θεσσαλονίκη, που είχε ως αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ο 19χρονος Άλκης και να τραυματιστούν άλλοι δύο νεαροί στη Θεσσαλονίκη.

Η εισαγγελία άσκησε σε βάρος του δίωξη για ανθρωποκτονία με δόλο από κοινού, απόπειρα ανθρωποκτονίας από κοινού και κατά συρροή, επίθεση με τις επιβαρυντικές το αθλητικού νόμου, οπλοφορία και οπλοχρησία με επικίνδυνα μέσα.

in.gr