Νεαρός έκανε διαρρήξεις στα σπίτια του πατέρα του για να… πληρώσει τους εκβιαστές του

Μια πρωτοφανής ιστορία διάρρηξης από τον γιο, σε σπίτια του πατέρα του, έρχεται στο φως της δημοσιότητας, σε περιοχή της Ηλείας.

Σύμφωνα με το tempo24.news, ο 21χρονος δράστης μαζί με 20χρονο συνεργό απέσπασε χιλιάδες ευρώ σε χαρτονομίσματα των 500, λίρες, πανάκριβο ρολόι, διαμάντι, χρυσαφικά και πολλά άλλα κοσμήματα από το σπίτι της οικογένειάς του, τον περασμένο Φεβρουάριο.

Ο νεαρός επανέλαβε την πράξη του και προχθές, σε άλλο σπίτι του πατέρα του, στην Πάτρα! Όμως έγιναν αντιληπτοί και συνελήφθησαν από αστυνομικούς ενώ στη διάρκεια της προανάκρισης ο 21χρονος ομολόγησε και την άλλη διάρρηξη στο εξοχικό τους σπίτι στην Ηλεία.

Ο νεαρός αποκάλυψε πως δεν είχε διαρρήξει μόνο το σπίτι στην Πάτρα , όπου είχε πάρει αντικείμενα μιρκής αξίας, αλλά και ένα ακόμη σπίτι έξω από τον Πύργο της Ηλείας στις αρχές του 2022 , από όπου είχε αφαιρέσει χρήματα και κοσμήματα αξίας άνω των 120.000 ευρώ!

Αυτό που έκανε , ωστόσο, τους αστυνομικούς να ακούνε και να μην μπορούν να πιστέψουν είναι πως ο νεαρός ήταν ο γιός του ιδιοκτήτη των δύο σπιτιών.

Μάλιστα, όταν ρωτήθηκε από τους άνδρες της Ασφάλειας γιατί έκανε διαρρήξεις στα σπίτια της οικογένειάς του, ο νεαρός με δάκρυα στα μάτια αποκάλυψε πως αναγκάστηκε να κλέψει την οικογένειά του γιατί κάποιοι τον εκβίαζαν, έχοντας στην κατοχή τους φωτογραφίες του και απαιτούσαν μεγάλα χρηματικά ποσά για να μην τις δημοσιοποιήσουν. Ετσι, μη έχοντας τα χρήματα αποφάσισε να κάνει διαρρήξεις, ώστε να τους δίνει τα κλοπιμαία.

Να σημειωθεί πως ο νεαρός θα καθίσει στο εδώλιο με την κατηγορία σε βαθμό κακουργήματος (λόγω της μεγάλης αξίας των κλοπιμαίων).

iefimerida.gr