Πάτρα: «Όλοι οι ιατροδικαστές καταλήγουν στον ασφυκτικό θάνατο»

Την ώρα που… η Πισπιρίγκου είναι έτοιμη να προχωρήσει σε αίτηση αποφυλάκισης οι εξελίξεις για τον θάνατο των Μαλένα και Ίριδα… τρέχουν

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στο θρίλερ της Πάτρας με τους θανάτους των τριών παιδιών.

Μιλώντας στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA», ο Γρηγόρης Λέων, πρόεδρος ελληνικής ιατροδικαστικής εταιρίας, σημείωσε ότι  ο ασφυκτικός θάνατος είναι βέβαιος πλέον για τη Μαλένα και την Ίριδα.

Πιο αναλυτικά, την ώρα που… η Πισπιρίγκου είναι έτοιμη να προχωρήσει σε αίτηση αποφυλάκισης οι εξελίξεις για τον θάνατο των Μαλένα και Ίριδα… τρέχουν.

«Γίνεται ενδελεχής έρευνα στους φακέλους των παιδιών. Όλοι οι ιατροδικαστές έχουν σταθερή άποψη και όλοι καταλήγουν στον ασφυκτικό θάνατο. Στο δεύτερο παιδί αν μελετήσουμε όλα τα ευρήματα, υπάρχει πλήρης βεβαιότητα για το ότι είναι ασφυκτικός θάνατος», είπε ο Γρηγόρης Λέων.

Σύμφωνα με τον κ. Λέων: «Δεν υπάρχουν περιθώρια για να βρούμε κάτι άλλο στη διάγνωσή μας αλλά μια βεβαιότητα ότι έχουμε ασφυκτικό θάνατο».

«Αν δεν είχαμε τις συνεντεύξεις θα είχαμε πολύ μεγάλη δυσκολία στους δράστες»

Όπως λέει ο ιατροδικαστής, οι συνεντεύξεις τόσο της 33χρονης όσο και άλλων μελών της οικογένειας θα οδηγήσουν στη λύση του θρίλερ.

«Αν δεν είχαμε τις συνεντεύξεις θα είχαμε πολύ μεγάλη δυσκολία στους δράστες. Οι συνεντεύξεις ‘κουμπώνουν’ στις ιατροδικαστικές εκθέσεις. Θα καταγραφεί στα ιατροδικαστικά χρονικά να εξιχνιάζουμε τρεις υποθέσεις ανθρωποκτονίας με τέτοιον τρόπο από τις συνεντεύξεις».

Κρίσιμες απαντήσεις θα δώσει και το πανάκι με αίμα που βρέθηκε.