Το φονικό που είχε στιγματίσει την οικογένεια Πισπιρίγκου πριν από 57 χρόνια

Σύμφωνα με στοιχεία από αρχεία εφημερίδων, ο παππούς της Πισπιρίγκου είχε στραγγαλίσει τη γιαγιά της λόγω της παθολογικής ζήλιας που είχε απέναντί της

Αποκαλύψεις έρχονται συνεχώς στο φως για τον θάνατο των τριών παιδιών από την Πάτρα και την μητέρα τους, Ρούλα Πισπιρίγκου, η οποία κατηγορείται για τον θάνατο της πρωτότοκης κόρης της.

Όπως έγινε γνωστό, δεν είναι η πρώτη φορά που στην οικογένεια συμβαίνει ένας φόνος. Σύμφωνα με στοιχεία από αρχεία εφημερίδων, ο παππούς της Πισπιρίγκου είχε στραγγαλίσει τη γιαγιά της λόγω της παθολογικής ζήλιας που είχε απέναντί της.

Στο πρωτοσέλιδο της εφημερίδας, 67 χρόνια πριν, αναφέρεται ότι «νεαρός υδραυλικός εις Πάτρας εστραγγάλισε τη σύζυγό του». Αφότου την στραγγάλισε την πέταξε μέσα σε καλαμιές σε απόκρημνο σημείο.

Όπως αναφέρεται, με το δεξί χέρι της πίεζε την καρωτίδα και με το αριστερό της έφραζε το στόμα και τη μύτη. Πρόκειται για τον πατέρα του πατέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου, ο οποίος χαρακτηριζόταν από τους ψυχιάτρους της εποχής ως ένα άτομο με νευροψυχικές διαταραχές.

Πηγή: skai.gr