Τραγική είναι η συγκυρία γύρω από το τροχαίο δυστύχημα που συγκλονίζει την τοπική κοινωνία της Βέροιας, το οποίο σημειώθηκε νωρίτερα σήμερα Παρασκευή (15.4.2022) σε μια καραμπόλα τριών οχημάτων με λεωφορείο, καθώς η κοπέλα που έχασε τη ζωή της, πήγαινε με τον πατέρα της να πάρουν το παιδί τους από τον στρατό, επειδή θα έβγαινε σε άδεια. Την αποκάλυψη αυτή έκανε στο newsit.gr, ο κ. Επαμεινώνδας Χειμωνόπουλος, πρόεδρος τοπικής κοινότητας Ασωμάτων στη Βέροια, για το τροχαίο δυστύχημα, ο οποίος είναι και συγγενής του τραυματία οδηγού και της νεαρής κοπέλας που έχασε τη ζωή της.

«Ο τραυματίας οδηγός είναι θείος μου και η κόρη του, το κοριτσάκι που εξέπνευσε είναι ξαδέλφη μου δυστυχώς. Είμαστε όλοι σοκαρισμένοι, δεν μπορούμε να συνέλθουμε. Ο γιος του είναι στρατιώτης στη Θεσσαλονίκη. Θα έπαιρνε άδεια και πήγαινε ο θείος μου με τη μικρή μαζί να τον πάρουν από τη Θεσσαλονίκη και να επιστρέψουν στο σπίτι τους στα Ασώματα».

Ο κ. Χειμωνόπουλος συμπλήρωσε πως «δεν ξέρουμε ακόμα ακριβώς πως έγινε το δυστύχημα, αυτό θα το ερευνήσει η Τροχαία και τότε θα έχουμε ασφαλή συμπεράσματα. Είναι τραγικό όλο αυτό. Λυπηθήκαμε απίστευτα για το κορίτσι και ελπίζουμε να καταφέρει να γίνει καλά ο πατέρας της. Νοσηλεύεται στο νοσοκομείο της Βέροιας αυτή τη στιγμή. Τα πρώτα τρία 24ωρα είναι κρίσιμα σύμφωνα με τους γιατρούς. Ελπίζουμε όλοι να τα καταφέρει. Είμαστε όλοι δίπλα στη γυναίκα του και στα παιδιά του σε μια τόσο δύσκολη στιγμή που βιώνουν».

veriotis.gr