Επετειακή πανηγυρική εκδήλωση εορτασμού των 50 χρόνων της  «Ορεστίδος»

50 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΤΟΥ ΜΟΡΦΩΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ «Η ΟΡΕΣΤΙΣ» ΑΡΓΟΥΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΥ

(1972 – 2022)

 

Επετειακή πανηγυρική εκδήλωση εορτασμού των 50 χρόνων της  «Ορεστίδος», διοργανώνεται  το Σάββατο 5 Ιουνίου 2022, στο Πολιτιστικό Κέντρο Άργους Ορεστικού, όπου θα τιμηθούν όλοι όσοι συνέβαλαν στην επιτυχή πορεία του συλλόγου και στην καταξίωση του, ως σημαντικού πολιτιστικού οργανισμού.

Το Πρόγραμμα της εκδήλωσης περιλαμβάνει:

Ομιλία – παρουσίαση της  Πεντηκονταετίας του συλλόγου από τον Πρόεδρο Κωνσταντίνο Αδάμ

 Βραβεύσεις  προσωπικοτήτων που ευεργέτησαν με τη δράση τους τον σύλλογο μας.

Καλλιτεχνικό Πρόγραμμα με:

Εμφάνιση Μεικτής Χορωδίας της « Ορεστίδος» υπό την Δνση της Μαέστρου Αργυρούς Χαραλάμπους

Πρόγραμμα Συναυλίας Μουσικής Δωματίου. Συμμετέχουν : Νίκος Ευθυμιάδης βιολί και Χαρός Αστέριος – Κιθάρα

Εμφάνιση Χορευτικού Ορεστίδος .

Μέσα από αυτή την γιορτή, ταξιδεύουμε στο παρελθόν για να θυμηθούμε σημαντικά γεγονότα, χαρισματικές προσωπικότητες, εκδηλώσεις και ενέργειες, που ευεργέτησαν την πόλη μας, ανέδειξαν το πλούσιο ιστορικό της παρελθόν, μέσα από τις εκδόσεις της, κατέγραψαν το σημαντικό λαογραφικό πλούτο της  και δημιούργησαν σημαντικούς  πολιτιστικούς θεσμούς όπως το διεθνές Χορωδιακό Φεστιβάλ.

Επιπλέον η επί 32 συναπτά έτη, κυκλοφορία της μοναδικής μηνιαίας εφημερίδας της πόλης μας , αποτελεί τον ομφάλιο λώρο που συνδέει τους πανταχού Αργίτες με την γενέτειρα τους, ενώ αποτελεί  ταυτόχρονα ένα ελεύθερο και φιλόξενο βήμα καταγραφής των σημαντικών δρώμενων που λαμβάνουν χώρα στην πόλη  μας.

1972-2922

Πενήντα χρόνια ζωής και δράσης, πενήντα χρόνια προσφοράς στον πολιτισμό, πενήντα χρόνια αδιάκοπης  ανοδικής πορείας, με σημαντικές δράσεις σε όλους τους τομείς της κοινωνικής και πολιτιστικής ζωής της πόλης μας.

Ένας σύλλογος για την πόλη και τον πολιτισμό!

……και συνεχίζουμε