Ευρωπαϊκό Εφήβων-Νεανίδων: Με το καλημέρα πέρασαν σε 3 τελικούς τα ελληνικά κουπιά (φωτο)

Τρία ελληνικά πληρώματα πέρασαν με το καλημέρα στον τελικό του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος  Εφήβων-Νεανίδων που ξεκίνησε σήμερα Σάββατο στο Βαρέζε της Ιταλίας. Ένα ακόμη προκρίθηκε στα ημιτελικά ενώ τα υπόλοιπα τέσσερα θα έχουν ακόμη μια ευκαιρία μετέχοντας στους επαναληπτικούς που θα ξεκινήσουν αργά το μεσημέρι σήμερα.

Πιο αναλυτικά εισιτήριο για τελικό έκλεισαν απευθείας από τα προκριματικά η Κατερίνα Γκόγκου στο σκιφ Νεανίδων που πήρε την πρώτη θέση , οι Ιωάννα Ασβεστά-Ελένη Αργυράκη στην δίκωπο άνευ που επίσης ήταν πρώτες στη σειρά τους καθώς και οι Σοφία Δαλίδου-Στυλιανή Νάτσιουλα (ΦΩΤΟ) που επίσης τερμάτισαν πρώτες και με διαφορά από τις αντιπάλους τους στο διπλό σκιφ νεανίδων.

Στον ημιτελικό , το πρωί της Κυριακής θα αγωνιστεί το τετραπλό σκιφ των εφήβων με τους Παν.Αδαμ-Απ.Λυκομήτρο-Νικ.Χολόπουλο-Δημ.Παπάζογλου που κατέλαβαν τη 2η θέση στη σειρά τους.

Στους σημερινούς επαναληπτικούς θα αγωνιστούν η δίκωπος άνευ των εφήβων με τους Β.Κωστούλα-Δ.Κούτρα που ήταν 4οι στη σειρά τους, το διπλό σκιφ των εφήβων με τους Λ.Κοπίδη-Π.Μακρυγιάννη που ήταν 5οι στη σειρά τους , η τετράκωπος άνευ των εφήβων με τους  Λαζ.Γεωργίου-Γεω.Χαρίσιο-Παν.Φοροζίδη-Θαν.Κολοβό που τερμάτισαν 6οι στη σειρά τους και το τετραπλό σκιφ των νεανίδων με τις Ελ.Λεβεντέλη-Βικ.Λαπικοφ-Σωτ.Ανγκου-Νεφ.Ντάρα που επίσης κατέλαβαν την 6η θέση στη σειρά τους.

Οι επαναληπτικοί θα ξεκινήσουν στις 3μμ ώρα Ελλάδας

 

Η Κατερίνα Γκόγκου

Οι Ιωάννα Ασβεστά-Ελένη Αργυράκη

Οι Παν.Αδαμ-Απ.Λυκομήτρος-Νικ.Χολόπουλος-Δημ.Παπάζογλου

Οι Β.Κωστούλας-Δ.Κούτρας

Οι Λ.Κοπίδης-Π.Μακρυγιάννης

Οι Λαζ.Γεωργίου-Γεω.Χαρίσιος-Παν.Φοροζίδης-Θαν.Κολοβός

Οι Ελ.Λεβεντέλη-Βικ.Λαπικοφ-Σωτ.Ανγκου-Νεφ.Ντάρα