Εκλογές: Οι τρεις ημερομηνίες που «παίζουν» και οι διακοπές που δεν θα γίνουν

Δύο ημερομηνίες του Σεπτεμβρίου και μία τον Οκτώβριο έχουν κυκλώσει στο ημερολόγιό τους οι στενοί συνεργάτες του Κυριάκου Μητσοτάκη στο Μέγαρο Μαξίμου.

18 και 25 Σεπτεμβρίου και 2 Οκτωβρίου είναι οι τρεις Κυριακές που έχουν προκριθεί ως οι καταλληλότερες για το στήσιμο πρόωρων καλπών, αν ο Πρωθυπουργός αποφασίσει, τελικά, να προσφύγει στην λαϊκή ετυμηγορία εντός του φθινοπώρου.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα μετρήσει στις αρχές του Αυγούστου τα δεδομένα προκειμένου να αποφασίσει αν τελικά θα επιμείνει στην απόφασή του για εξάντληση της τετραετίας ή αν θα πάει σε μία βραχύβιο προεκλογική περίοδο προκειμένου η επόμενη κυβέρνηση να μπορέσει με άνεση να καταρτίσει προϋπολογισμό για το νέο έτος.

 

Για αυτό το λόγο έχει ζητήσει άπαντες να βρίσκονται σε εγρήγορση και να μην σχεδιάζουν καλοκαιρινές διακοπές μετά το πρώτο δεκαήμερο Αυγούστου. Εκεί περίπου τοποθετεί την τελική του απόφαση και δεν αποκλείεται να δούμε λίγο μετά το δεκαπενταύγουστο «ένα διάγγελμα με κοντομάνικο» στο οποίο να εξηγεί τους λόγους που είναι αναγκαία η πρόωρη προσφυγή στις κάλπες.

Σε κάθε περίπτωση οι τρεις συγκεκριμένες ημερομηνίες έχουν προκριθεί καθώς είναι βέβαιο ότι θα χρειαστεί και επαναληπτική ψηφοφορία, οι οποία τοποθετείται για το τέλος Οκτωβρίου.

 

ΑΖ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Η ΚΑΣΤΟΡΙΑΝΗ ΕΣΤΙΑ

Τηλ. & FAX: 2467027935

email: kasestia@otenet.gr


Βρείτε μας στο facebook

Βρείτε μας στο twitter

Βρείτε μας στο instagram


ΣΥΝΔΡΟΜΕΣ ΕΝΤΥΠΟΥ

ΤΙΜΗ ΦΥΛΛΟΥ: 1 €

ΕΤΗΣΙΕΣ ΣΥΝΔΡΟΜΕΣ

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ: Εντός νομού 30€/ εκτός νομού 60€/

Δήμων – Κοινοτήτων – Οργανισμών – Τραπεζών 90€

ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ: Ευρώπη 100€/ ΗΠΑ 120$/ Αυστραλία 130$/ Καναδά 120$

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ: Δημοσίου 2€/εκατοστό

Δημοσίου που επιβαρύνουν ιδιώτες 5€/εκατοστό

(κοινή υπουργική απόφαση 2/28783Α/9-9-2005)

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ: Σύμφωνα με τον κατάλογο

Τα ενυπόγραφα άρθρα και σχόλια εκφράζουν τις απόψεις ων συντακτών τους, οι οποίοι φέρουν και αποκλειστική ευθύνη.Newsletter

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο

Και μείνετε ενημερωμένοι για ότι συμβαίνει στο νομό μας και όχι μόνο

[contact-form-7 id=”2056″ title=”Newsletter form”]

Κατηγορίες