Κλιμάκιο στελεχών της Νέας Δημοκρατίας επισκέφθηκε σήμερα την Καστοριά

Την βούληση της κυβέρνησης να στηρίξει τους παραγωγικούς κλάδους και να ενθαρρύνει τις επενδύσεις στην Π.Ε. Καστοριάς, μέσω του προγράμματος “Δίκαιης Μετάβασης”, μετέφεραν σήμερα τα στελέχη του κλιμακίου της Νέας Δημοκρατίας που επισκέφθηκαν την περιοχή μας.

Το κλιμάκιο αποτελείται από τον Υπουργό Επικρατείας Άκη Σκέρτσο, ως επικεφαλής, την Υφυπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων Ζέτα Μακρή, τους βουλευτές Κωνσταντίνο Μαραβέγια, Μαρία – Αλεξάνδρα Κεφάλα και Βασίλη Γιόγιακα, τον βουλευτή του Νομού Ζήση Τζηκαλάγια, την Διευθύντρια του Πρωθυπουργικού Γραφείου στην Θεσσαλονίκη Μαρία Αντωνίου και τον Γενικό Γραμματέα Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων και Εξωστρέφειας Γιάννη Σμυρλή.

Το κλιμάκιο κατά την παραμονή του στην Καστοριά επισκέφθηκε δομές υγείας, το Κέντρο Γούνας, και το έργο κατασκευής δικτύων φυσικού αερίου που εκτελεί η ΔΕΔΑ.

Επίσης επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας στην Καστοριά, το Βυζαντινό Μουσείο και το πρώην Ξενία που παραχωρήθηκε στο Υπουργείο Πολιτισμού για επέκταση του Βυζαντινού Μουσείου. Τέλος παραχώρησε συνέντευξη προς τα τοπικά μέσα ενημέρωσης όπου ο Άκης Σκέρτσος και η Ζέτα Μακρή απάντησαν μεταξύ άλλων σε ερωτήσεις της Καστοριανής Εστίας για το πρόγραμμα Δίκαιης Μετάβασης και για την προοπτική αναβάθμισης της Πανεπιστημιακής Κοινότητας στην Καστοριά

Δείτε τα βίντεο