Χρήστος Παύλου: Οι «δεδομένοι» ξεσηκώνονται, αντιδρούν και γυρίζουν την πλάτη στους παρελαύνωντες  κυβερνητικούς

Έντρομοι οι τοπικοί στη ΔΕΕΠ, με την δυσφορία και  την κακή κριτική που ακούγεται όπου και να βρεθείς στην Καστοριά, τα χαμηλά ποσοστά που φαίνεται ότι θα έχει η ΝΔ στο νομό μας, αναλώνονται στις συζητήσεις με κυβερνητικά στελέχη, υπουργούς, υφυπουργούς, που μόνο υποσχέσεις δίνουν, όπως αυτό έκαναν έως τώρα, γι’ αυτό και ο νομός βρίσκεται στα χειρότερα του, με τεράστια ανεργία, κλείσιμο καταστημάτων και επιχειρήσεων και εσωτερική και εξωτερική μετανάστευση!!!

Όλα αυτά πού????

Στην Καστοριά, που στις καλές εποχές είχε το υψηλότερο κατά κεφαλήν εισόδημα, ΚΑΘΟΛΟΥ ανεργία!!!!

Κάστρο της ΝΔ μας είχαν χαρακτηρίσει, όχι άδικα, έτσι ήταν…

Ως εκ τούτου όλα αυτά τα χρόνια μας θεωρούσαν «δεδομένους», αυτό αποδείχθηκε εκ του αποτελέσματος ,κανένα μεγάλο έργο που διεκδικήσαμε δεν έγινε ή δεν τελείωσε, αν και άρχισε (φράγμα Νεστορίου, αεροδρόμιο…)

Εδώ ευθύνη έχουν και οι τοπικοί βουλευτές και αυτοδιοικητικοί και των 3 κομμάτων που μας κυβέρνησαν, γιατί μάλλον προέταξαν πρώτα την κομματική τους ταυτότητα, από την προεκλογική τους υπόσχεση, με προτεραιότητα στο καλό του νομού!!!!

Κάτι όμως φαίνεται ότι αλλάζει τελευταία.

Οι «δεδομένοι» ξεσηκώνονται, αντιδρούν και γυρίζουν την πλάτη στους παρελαύνωντες  κυβερνητικούς τους τελευταίους μήνες.

Το βλέπουμε σε όλες τις επισκέψεις,

Αγρότες, κτηνοτρόφοι, ξενοδόχοι, εστίαση, όλοι οι παραγωγικοί φορείς ,οι συνταξιούχοι και οι εργαζόμενοι (όσοι έχουν απομείνει στο νομό).

Κατά τη χθεσινή επίσκεψη του Παπαθανάση στο νομό, οι άνθρωποι της εστίασης, αρνήθηκαν να τον ακούσουν κατά την προσέλευση του στο χώρο ομιλίας και τον αποδοκίμασαν.

Κύριοι βουλευτές, τοπικοί αυτοδιοικητικοί, τα ψέματα και οι υποσχέσεις δεν πιάνουν και δεν τα χρειάζεται ο νομός μας.

Μείναμε λίγοι και θέλουμε να αγωνιστούμε για να ανακάμψει και πάλι ο νομός μας,να επιστρέψουν πίσω τα παιδιά μας,οι φίλοι μας,οι γνωστοί μας και η Καστοριά να ξαναγίνει ,αυτό που της αρμόζει.

Δεν μας λείπει τίποτα, ξέρουμε τα πλεονεκτήματά μας,έχουμε όραμα, ανθρώπους θέλουμε που να τα πιστεύουν αυτά και να τα διεκδικήσουν με τόλμη και αποφασιστικότητα!!!!!

Παύλου Χρήστος Συντονιστής Ελληνικής Λύσης Καστοριάς

Υποψήφιος Βουλευτής Ελληνικής Λύσης Καστοριάς