Επιμελητήριο Καστοριάς: Σύσκεψη κ Παπαθανάση Νικόλαου, Αναπληρωτή Υπουργού Ανάπτυξης, με παραγωγικούς φορείς

Σύσκεψη με τους επαγγελματικούς φορείς της ΠΕ Καστοριάς πραγματοποιήθηκε στο Επιμελητήριο Καστοριάς υπό την παρουσία του κ Παπαθανάση Νικόλαου, Αναπληρωτή Υπουργού Ανάπτυξης και των διευθυντών στελεχών του. Ο κ Παπαθανάσης  ανακοίνωσε την ένταξη της ΠΕ Καστοριάς στο Πρόγραμμα Δίκαιης Αναπτυξιακής Μετάβασης και την ενίσχυση νέων και υφιστάμενων επιχειρήσεων της Δυτικής Μακεδονίας στο πλαίσιο του Αναπτυξιακού Νόμου και του Ταμείου  Δίκαιης Μετάβασης.  Ο Α’ Αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου Καστοριάς κ Μπαλλής Αλκιβιάδης υποδέχτηκε το κυβερνητικό κλιμάκιο και δόθηκε η δυνατότητα σε όλους τους εκπροσώπους των παραγωγικών φορέων να θέσουν τα προβλήματα και τις προτάσεις που αφορούν την επιχειρηματικότητα στην ΠΕ Καστοριάς. Το κυβερνητικό κλιμάκιο έδωσε απαντήσεις στα ερωτήματα που τους τέθηκαν ενώ τόνισαν και τη στήριξη της Κυβέρνησης στην επιχειρηματικότητα.

 

Στην σύσκεψη παρέστησαν ο κ Κασαπίδης Γεώργιος, Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας, η κα Κοζατσάνη Δέσποινα, Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Καστοριάς, η κα Αντωνίου Μαρία, Διευθύντρια του γραφείου του Πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη, ο κ Μπαλλής Αλκιβιάδης, Α’ Αντιπρόεδρος Επιμελητηρίου Καστοριάς, ο κ Σιάντσης Παντελής, ο Β’ Αντιπρόεδρος Επιμελητηρίου Καστοριάς, ο κ Τσούκας Απόστολος, Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Γούνας, ο κ Σαμαράς Ιωάννης, Πρόεδρος του Συνδέσμου Γουνοποιών Καστοριάς, ο κ Μιχαλόπουλος Αναστάσιος, Πρόεδρος του Συλλόγου εκτροφέων, ο κ Σμαρόπουλος Σιδέρης, Πρόεδρος Συνδέσμου Ξενοδόχων, κ. Δημήτρης Κοεμτζόπουλος ο Πρόεδρος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Δυτ.Μακεδονίας, ο κ Αντωνίου Ανδρέας, Αντιπρόεδρος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Δυτ.

Μακεδονίας, ο κ Στέργιος Αδάμ,  Γενικός Συντονιστής Οργανώσεων της ΝΔ στη Δυτική Μακεδονία, ο κ Βελλίδης Βασίλειος, Πρόεδρος Δ.Ε.Ε.Π., ο κ Νώτης Ιωσήφ, Συντονιστής θεματικής Ενότητας Εστίασης, μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου Καστοριάς και η κα Τογκαρίδου Κωνσταντίνα, Διοικητική Προϊστάμενη Επιμελητηρίου Καστοριάς.

 

Εκ του Επιμελητηρίου