Νεότερα από την αυτοκτονία του 26χρονου φοιτητή στο Νεστόριο

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του kastorianiestia.gr ο 26χρονος φοιτητής  Ιατρικής του ΑΠΘ με καταγωγή από την Φλώρινα, βρέθηκε κρεμασμένος σε δέντρο 500 μέτρα περίπου από την γέφυρα του Κάτω Νεστορίου στον δρόμο προς την Κοτύλη. Τον άτυχο νέο βρήκαν απαγχονισμένο  οι συγγενείς του, o θείος του κι ο ξάδερφός του,  οι οποίοι ήρθαν εχθες το βράδυ από την Φλώρινα στο Νεστόριο και συμμετείχαν στις έρευνες. Την τελευταία φορά που μίλησαν μαζί του δικοί του, το στίγμα του κινητού έδειξε τις κεραίες Κοτυλης.

Πίστευαν ότι θα κατευθυνθεί  προς τον γκρεμό του Χάρου.

Επιτόπου βρίσκονται αυτή την ώρα η σήμανση της Αστυνομίας Καστοριάς, το ΕΚΑΒ, και η Πυροσβεστική για να ακολουθήσουν την διαδικασία της μεταφοράς της σωρού του άτυχου φοιτητή στο Νοσοκομείο για νεκροψία. – νεκροτομή.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες ο άτυχος φοιτητής που έφτασε στο Νεστόριο χθες το μεσημέρι με λεωφορείο του ΚΤΕΛ, είχε πρόθεση να κατευθυνθεί προς την περιοχή του “Χάρου” στην Παλιά Κοτύλη. Αλλά λόγω του δύσβατου της περιοχής εγκατέλειψε την προσπάθεια. Πάνω του βρέθηκε χάρτης της περιοχής που μαρτυρά την πρόθεσή του να κατευθυνθεί στον “Χάρο”

Επίσης εξετάζεται το ενδεχόμενο να μην ήταν μόνος και να συνοδεύονταν από άλλο άτομο.