Νεστόριο: Πώς είχε προσχεδιάσει ο 26χρονος φοιτητής της αυτοκτονία του

Είχε αποφασίσει  από καιρό να δώσει τέλος στην ζωή του ο 26χρονος φοιτητής Ι. Π. που βρέθηκε απαγχονισμένος χθες στο Νεστόριο, 500 μέτρα μετά την γέφυρα της Κοτύλης.

Ήρθε στο Νεστόριο με σκοπό  να δώσει το τέλος στην θέση “Χάρος” της Παλιάς Κοτύλης όπου το ύψος του γκρεμού είναι 300 μέτρα.

Οι συγγενείς του πίστευαν ότι θα κατευθυνθεί  προς τον γκρεμό του Χάρου.      Αφού στο κινητό του βρέθηκαν αναζητήσεις που είχε κάνει σχετικά με την θέση Χάρος της Κοτύλης αλλά και με τον Ισθμό. Αλλά λόγω του δύσβατου της περιοχής εγκατέλειψε την προσπάθεια.

Το σήμα του κινητού του μπλοκαρίστηκε όταν κατέβασε μια εφαρμογή ώστε να σβηστούν τα ίχνη του. Το τελευταίο στίγμα που έδωσε ήταν την Δευτέρα το μεσημέρι από το Νεστόριο οπότε και μίλησε για τελευταία φορά με την οικογένειά του.

Τα ίχνη στο κινητό του και οι αναζητήσεις που έκανε μαρτυρούν ότι είχε σχεδιάσει να δώσει τέλος στην ζωή του εδώ και πολύ καιρό.

Τελικά επέλεξε να δώσει το τέλος  λίγο έξω από το Νεστόριο και 500 μέτρα μετά την γέφυρα προς Κοτύλη, λίγο έξω από τον κεντρικό δρόμο.