Σημαντική αύξηση 17% στον αριθμό των εισακτέων στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας για το ακαδημαϊκό έτος 2022-2023

Αύξηση 17% καταγράφεται στον αριθμό των εισακτέων φοιτητών και φοιτητριών στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας για τη νέα ακαδημαϊκή χρονιά 2022-2023. Η ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων, βρήκε το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας σαφώς ενισχυμένο από την προηγούμενη χρονιά, με σύνολο 2.742 επιτυχόντων στα Τμήματα των Σχολών του στις πέντε πόλεις: Κοζάνη, Καστοριά, Φλώρινα, Γρεβενά και Πτολεμαΐδα.

Η σημαντική αυτή αύξηση οφείλεται στη συστηματική προσπάθεια, προτάσεις και επαφές των Πρυτανικών Αρχών του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας με την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου, με στόχο την καλύτερη κατανομή των θέσεων των εισακτέων, ώστε να  καλυφθούν για τη νέα ακαδημαϊκή χρονιά οι ανάγκες και οι στόχοι του Ιδρύματος.

Ταυτόχρονα, συνέβαλε καθοριστικά η δυναμική και στοχευμένη καμπάνια ενημέρωσης και προσέλκυσης φοιτητών για τη νέα ακαδημαϊκή χρονιά 2022-2023, που υλοποίησε το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας απευθυνόμενο σε υποψήφιους μαθητές και μαθήτριες, γονείς, καθηγητές και φροντιστήρια, καθώς και στο ευρύ κοινό.

Στην τροχιά ταχείας ανάπτυξης που βρίσκεται το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας, η επίτευξη συνεχούς ετήσιας αύξησης του αριθμού των εισακτέων για τα επόμενα χρόνια αποτελεί στρατηγική προτεραιότητα των Πρυτανικών Αρχών του.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Η ΚΑΣΤΟΡΙΑΝΗ ΕΣΤΙΑ

Τηλ. & FAX: 2467027935

email: kasestia@otenet.gr


Βρείτε μας στο facebook

Βρείτε μας στο twitter

Βρείτε μας στο instagram


ΣΥΝΔΡΟΜΕΣ ΕΝΤΥΠΟΥ

ΤΙΜΗ ΦΥΛΛΟΥ: 1 €

ΕΤΗΣΙΕΣ ΣΥΝΔΡΟΜΕΣ

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ: Εντός νομού 30€/ εκτός νομού 60€/

Δήμων – Κοινοτήτων – Οργανισμών – Τραπεζών 90€

ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ: Ευρώπη 100€/ ΗΠΑ 120$/ Αυστραλία 130$/ Καναδά 120$

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ: Δημοσίου 2€/εκατοστό

Δημοσίου που επιβαρύνουν ιδιώτες 5€/εκατοστό

(κοινή υπουργική απόφαση 2/28783Α/9-9-2005)

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ: Σύμφωνα με τον κατάλογο

Τα ενυπόγραφα άρθρα και σχόλια εκφράζουν τις απόψεις ων συντακτών τους, οι οποίοι φέρουν και αποκλειστική ευθύνη.Newsletter

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο

Και μείνετε ενημερωμένοι για ότι συμβαίνει στο νομό μας και όχι μόνο

[contact-form-7 id=”2056″ title=”Newsletter form”]

Κατηγορίες