31 Ιουλίου 20221min0

Συγχαρητήριο Δήμου Καστοριάς για τον θρίαμβο των Καστοριανών Αθλητών στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κωπηλασίας στο Βαρέζε

Χρυσές σελίδες στην ιστορία της ελληνικής κωπηλασίας έγραψαν οι αθλητές των Ναυτικών Ομίλων Καστοριάς και Μαυροχωρίου, Ευαγγελία Αναστασιάδου, Στυλιανή Νάτσιουλα και Νίκος Χωλόπουλος, κατακτώντας 2 χρυσά κι ένα χάλκινο μετάλλιο, αντίστοιχα, στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Εφήβων/Νεανίδων που πραγματοποιήθηκε στο Βαρέζε της Ιταλίας.

Ο θρίαμβος ξεκίνησε με την εξαιρετική κούρσα της Ευαγγελίας Αναστασιάδου στον τελικό του σκιφ ελ βαρών, η οποία παρά τον τραυματισμό της στο χέρι, χάρισε στην Ελλάδα  το χρυσό μετάλλιο, σκορπώντας ταυτόχρονα χαμόγελα σε όλη την Καστοριά.

Το μεσημέρι της Κυριακής χειροκροτήσαμε την μεγάλη προσπάθεια του Νίκου Χωλόπουλου ο οποίος κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο τετραπλό σκιφ των εφήβων μαζί με τους Παναγιωτη Αδάμ, Απόστολο Λυκομητρο και Δημητρη Παπάζογλου.

Συγκίνηση και υπερηφάνεια για την Στυλιανή Νάτσιουλα, η οποία ανέβηκε στο  υψηλότερο σκαλί του βάθρου μαζί με τη Σοφία Δαλίδου, κατακτώντας την πρώτη θέση με ασύλληπτο χρόνο και νέο παγκόσμιο ρεκόρ, στο διπλό Νεανίδων.

Θερμά συγχαρητήρια στους αθλητές μας, αλλά και όλη την ελληνική ομάδα, για τις τεράστιες επιτυχίες τους. Συγχαρητήρια στους προπονητές και στις οικογένειές τους που υποστηρίζουν αδιάκοπα την προσπάθειά τους.

Οι νέες επιτυχίες των Καστοριανών αθλητών της κωπηλασίας αποδεικνύουν ότι το μέλλον του αθλήματος είναι λαμπρό και άρρηκτα συνδεδεμένο με τη λίμνη της Καστοριάς. Η βελτίωση των υποδομών, η διοργάνωση μεγάλων αγώνων και η υποστήριξη των Ναυτικών Ομίλων, είναι βασική προτεραιότητά μας.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Η ΚΑΣΤΟΡΙΑΝΗ ΕΣΤΙΑ

Τηλ. & FAX: 2467027935

email: kasestia@otenet.gr


Βρείτε μας στο facebook

Βρείτε μας στο twitter

Βρείτε μας στο instagram


ΣΥΝΔΡΟΜΕΣ ΕΝΤΥΠΟΥ

ΤΙΜΗ ΦΥΛΛΟΥ: 1 €

ΕΤΗΣΙΕΣ ΣΥΝΔΡΟΜΕΣ

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ: Εντός νομού 30€/ εκτός νομού 60€/

Δήμων – Κοινοτήτων – Οργανισμών – Τραπεζών 90€

ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ: Ευρώπη 100€/ ΗΠΑ 120$/ Αυστραλία 130$/ Καναδά 120$

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ: Δημοσίου 2€/εκατοστό

Δημοσίου που επιβαρύνουν ιδιώτες 5€/εκατοστό

(κοινή υπουργική απόφαση 2/28783Α/9-9-2005)

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ: Σύμφωνα με τον κατάλογο

Τα ενυπόγραφα άρθρα και σχόλια εκφράζουν τις απόψεις ων συντακτών τους, οι οποίοι φέρουν και αποκλειστική ευθύνη.Newsletter

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο

Και μείνετε ενημερωμένοι για ότι συμβαίνει στο νομό μας και όχι μόνο

[contact-form-7 id=”2056″ title=”Newsletter form”]

Κατηγορίες