300 κιλά χασίς στο φορτηγάκι που “έμεινε” στην Εγνατία Οδό!-Aναζητείται ο οδηγός-διακινητής

Μια τεράστια ποσότητα χασίς έκρυβε στο εσωτερικό του το φορτηγάκι που, για άγνωστο λόγο, “έμεινε” το απόγευμα της Κυριακής μέσα στην Εγνατία Οδό, κοντά στην Καλαμιά Κοζάνης, με τον οδηγό του και διακινητή να….πηδά την περίφραξη και να εξαφανίζεται στη γύρω περιοχή πριν φτάσουν οι αστυνομικές δυνάμεις!

Πιθανότατα, όπως εκτιμούν τα στελέχη της Αστυνομίας, το όχημα παρουσίασε κάποια μηχανική βλάβη, με τον οδηγό να αντιλαμβάνεται πως, πλέον, υπήρχε σοβαρή πιθανότητα εντοπισμού του, καθώς ήδη είχε ενημερωθεί η ΕΛ.ΑΣ. για φορτηγάκι που βρίσκεται σταματημένο μέσα στην Εγνατία.

Από την πρώτη στιγμή υπήρξε μεγάλη κινητοποίηση των δυνάμεων της Αστυνομίας, με την επιχείρηση για τον εντοπισμό του εν λόγω ατόμου να συνεχίζεται και καθ’ όλη τη διάρκεια της νύχτας, ενώ βρίσκεται ακόμη σε εξέλιξη.

Τις επόμενες ώρες αναμένεται και η επίσημη ανακοίνωση της Αστυνομίας, καθώς και οι σχετικές φωτογραφίες από την τεράστια αυτή ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, για το θέμα που δημοσιοποίησε νωρίς χθες το απόγευμα το Kozanimedia.

Kozanimedia