28 Αυγούστου 20221min0

Απολογισμός της 47ης Διεθνούς Έκθεσης Γούνας Καστοριάς 2022

Ολοκληρώθηκε η 47η Διεθνής Έκθεση Γούνας Καστοριάς. Ικανοποιητικά τα αποτελέσματα

 

Ικανοποιητικά είναι τα αποτελέσματα της 47ης Διεθνούς Έκθεσης Γούνας Καστοριάς, η οποία έλαβε χώρα από τις 25 έως τις 28 Αυγούστου 2022 στο Κέντρο Γούνας Δυτικής Μακεδονίας, το μεγαλύτερο εκθεσιακό κέντρο των Βαλκανίων.

Συνολικά συμμετείχαν  64 εκθέτες από Ελλάδα, Βέλγιο, Γερμανία, Ιταλία και Ουγγαρία παρουσιάζοντας τις ξεχωριστές  δημιουργίες τους, υψηλής μόδας, ποιότητας και αισθητικής.

Οι δεκάδες εμπορικοί επισκέπτες από χώρες όλης της υφηλίου – και ειδικότερα από  Αίγυπτο, Αυστρία,  Αμερική, Αρμενία, Βέλγιο,  Βόρεια Μακεδονία,  Βουλγαρία, Γαλλία, Γερμανία, Δανία, Εσθονία, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Ιταλία, Καζακστάν, Καναδά, Κροατία,  Λίβανο, Μολδαβία, Ουγγαρία, Ουκρανία, Ολλανδία, Ρουμανία, Ρωσία, Λευκορωσία, Σερβία, Σουηδία,  Τουρκία, Τσεχία, Φινλανδία – είχαν την ευκαιρία να περιηγηθούν στα περίπτερα των εκθετών να θαυμάσουν  γούνινα παλτό, αξεσουάρ γούνας, τσάντες, δερμάτινα είδη και γουνοδέρματα.  Σύμφωνα με τα στοιχεία,   καταγράφηκαν αρκετές συμφωνίες μεταξύ των εμπορικών επισκεπτών και των επιχειρηματιών.

Κατά τη διάρκεια της Έκθεσης πραγματοποιήθηκε από τον Σ.Γ.Κ. Cocktail Party, προς τιμή των εκθετών και των εμπορικών επισκεπτών. Επίσης σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους προβάλλονταν δημιουργίες σχεδιαστών μόδας με καταγωγή από τη Δυτική Μακεδονία, όπως επίσης και εκθέματα από το «Μουσείο Τέχνης Γούνας» το οποίο βρίσκεται υπό κατασκευή.

Την 47η Διεθνή Έκθεση Γούνας Καστοριάς, συνδιοργάνωσαν ο Σύνδεσμος Γουνοποιών Καστοριάς, η ΔΕΘ – HELEXPO, η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, η Π.Ε. Ενότητα Καστοριάς και ο Δήμος Καστοριάς, ενώ Μέγας Χορηγός ήταν  το Δημοπρατήριο της SAGA FURS.

Ακολουθεί το 7th Fur Shopping Festival το οποίο θα πραγματοποιηθεί από τον Σύνδεσμο Γουνοποιών Καστοριάς  στις 12 – 14 Οκτωβρίου 2022 στο Κέντρο Γούνας Δυτικής Μακεδονίας.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Η ΚΑΣΤΟΡΙΑΝΗ ΕΣΤΙΑ

Τηλ. & FAX: 2467027935

email: kasestia@otenet.gr


Βρείτε μας στο facebook

Βρείτε μας στο twitter

Βρείτε μας στο instagram


ΣΥΝΔΡΟΜΕΣ ΕΝΤΥΠΟΥ

ΤΙΜΗ ΦΥΛΛΟΥ: 1 €

ΕΤΗΣΙΕΣ ΣΥΝΔΡΟΜΕΣ

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ: Εντός νομού 30€/ εκτός νομού 60€/

Δήμων – Κοινοτήτων – Οργανισμών – Τραπεζών 90€

ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ: Ευρώπη 100€/ ΗΠΑ 120$/ Αυστραλία 130$/ Καναδά 120$

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ: Δημοσίου 2€/εκατοστό

Δημοσίου που επιβαρύνουν ιδιώτες 5€/εκατοστό

(κοινή υπουργική απόφαση 2/28783Α/9-9-2005)

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ: Σύμφωνα με τον κατάλογο

Τα ενυπόγραφα άρθρα και σχόλια εκφράζουν τις απόψεις ων συντακτών τους, οι οποίοι φέρουν και αποκλειστική ευθύνη.Newsletter

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο

Και μείνετε ενημερωμένοι για ότι συμβαίνει στο νομό μας και όχι μόνο

[contact-form-7 id=”2056″ title=”Newsletter form”]

Κατηγορίες