9 Αυγούστου 20221min0

Ευρεία σύσκεψη της Ε.Ο.Γ. με το Υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων. Θετικές εξελίξεις για τον κλάδο της ελληνικής γουνοποιίας

Ευρεία σύσκεψη πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 5 Αυγούστου 2022, την οποία διοργάνωσε η Επικεφαλής του Πρωθυπουργικού Γραφείου Θεσσαλονίκης Μαρία Αντωνίου, ύστερα από αίτημα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Γούνας, με κυρίαρχο θέμα την ενίσχυση του κλάδου της ελληνικής γουνοποιίας.

 

Στη σύσκεψη συμμετείχαν ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Γούνας Άκης Τσούκας, η Επικεφαλής του Πρωθυπουργικού Γραφείου Θεσσαλονίκης Μαρία Αντωνίου, ο Βουλευτής Ν.Δ. Κοζάνης Γιώργος Αμανατίδης, η Πρόεδρος των Λογιστών Καστοριάς Βασιλική Παπακωνσταντίνου και ο Ειδικός Γραμματέας Διαχείρισης Προγραμμάτων ΕΤΠΑ και ΤΣ του Υπουργείου Ανάπτυξης & Επενδύσεων Γεώργιος Ζερβός.

 

Τα αποτελέσματα της σύσκεψης, ήταν άμεσα, καθώς το μεσημέρι της Παρασκευής 05/08/2022 η Ευρωπαϊκή Επιτροπή ανακοίνωσε ότι ενέκρινε πρόγραμμα ενίσχυσης, ύψους έως και 30 εκατομμυρίων ευρώ για τη στήριξη εταιρειών στο πλαίσιο της εισβολής της Ρωσίας στην Ουκρανία. Λεπτομέρειες για τον τρόπο υλοποίησης του προγράμματος θα ανακοινωθούν εν ευθέτω χρόνω.

 

Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. της ΕΟΓ θα ήθελαν να εκφράσουν δημόσια τις ευχαριστίες τους, προς όλους όσοι συμβάλλουν στην επίλυση των θεμάτων που απασχολούν τον κλάδο της ελληνικής γουνοποιίας.

 

Οι προσπάθειες, οι ενέργειες και οι δράσεις από τη μεριά της Ελληνικής Ομοσπονδίας Γούνας συνεχίζονται επ’ εφωλεία του κλάδου.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Η ΚΑΣΤΟΡΙΑΝΗ ΕΣΤΙΑ

Τηλ. & FAX: 2467027935

email: kasestia@otenet.gr


Βρείτε μας στο facebook

Βρείτε μας στο twitter

Βρείτε μας στο instagram


ΣΥΝΔΡΟΜΕΣ ΕΝΤΥΠΟΥ

ΤΙΜΗ ΦΥΛΛΟΥ: 1 €

ΕΤΗΣΙΕΣ ΣΥΝΔΡΟΜΕΣ

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ: Εντός νομού 30€/ εκτός νομού 60€/

Δήμων – Κοινοτήτων – Οργανισμών – Τραπεζών 90€

ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ: Ευρώπη 100€/ ΗΠΑ 120$/ Αυστραλία 130$/ Καναδά 120$

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ: Δημοσίου 2€/εκατοστό

Δημοσίου που επιβαρύνουν ιδιώτες 5€/εκατοστό

(κοινή υπουργική απόφαση 2/28783Α/9-9-2005)

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ: Σύμφωνα με τον κατάλογο

Τα ενυπόγραφα άρθρα και σχόλια εκφράζουν τις απόψεις ων συντακτών τους, οι οποίοι φέρουν και αποκλειστική ευθύνη.Newsletter

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο

Και μείνετε ενημερωμένοι για ότι συμβαίνει στο νομό μας και όχι μόνο

[contact-form-7 id=”2056″ title=”Newsletter form”]

Κατηγορίες