Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
Αρχική Επικαιρότητα Νάξος: Ο παπάς του χωριού τραγουδάει ραπ σε συναυλία το «Διθέσιο» της...

Νάξος: Ο παπάς του χωριού τραγουδάει ραπ σε συναυλία το «Διθέσιο» της Πρωτοψάλτη – Bίντεο

Δεν ήταν ο μοναδικός παπάς που ανέβηκε στη σκηνή, αφού στη λύρα και το τραγούδι ήταν ένας ακόμα ιερέας της Νάξου.

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους κατοίκους, αλλά και τους παραθεριστές του χωριού Απόλλωνα Νάξου, όταν σε εκδήλωση που έγινε το βράδυ του Δεκαπενταυγούστου, ο παππάς του χωριού  έπιασε το μικρόφωνο και τραγούδησε

Σύμφωνα με το naxostimes, ο πατήρ Ηλίας ανέβηκε στην εξέδρα που είχε στηθεί για συναυλία, πήρε το μικρόφωνο και τραγούδησε έντεχνα και ροκ τραγούδια ενώ «ράπαρε» και το «διθέσιο» της Άλκηστις Πρωτοψάλτη.

Διασκευάζοντας το τραγούδι, προσκάλεσε τον κόσμο στον όμορφο Απόλλωνα της Νάξου… «Μη με πας απ’ το σπίτι, στο νησί να με πας, στον Απόλλωνα της Νάξου και να σε έχω αγκαλιά…».

Ο πατήρ Ηλίας Χρυσάκης δεν παρέλειψε να αναφέρει και την εκκλησία του χωριού -το ναό του Τιμίου Προδρόμου- στο τραγούδι του… «με καλή παρέα θα ‘θελα να ‘σαι πάντα καλά, στου Τιμίου Προδρόμου το ναό, οι προσευχές σου θα φτάσουν ψηλά στο Θεό…».

Μάλιστα δεν ήταν ο μοναδικός παπάς που ανέβηκε στη σκηνή, αφού στη λύρα και το τραγούδι ήταν ένας ακόμα ιερέας της Νάξου.

Κατά κοινή ομολογία η συναυλία ήταν υπέροχη και ιδιαίτερη και οι δύο ιερείς έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους, διασκεδάζοντας τους παρευρισκόμενους με ποιοτική μουσική και τραγούδια και καταχειροκροτήθηκαν!

Οι κάτοικοι του Απόλλωνα ευχαρίστησαν την ορχήστρα για την όμορφη βραδιά αλλά ιδιαιτέρως ευχαριστούν το Μητροπολίτη Παροναξίας κ. Καλλίνικο ο οποίος έδωσε την άδεια στους δύο ιερείς να συμμετέχουν στη συναυλία.

REAL.GR