Ο. Τελιγιορίδου: Συγχαρητήρια στις αθλήτριες Ευαγγελία Αναστασιάδου, Στυλιανή Νάτσιουλα και στον αθλητή Νίκο Χωλόπουλο

Θα ήθελα να συγχαρώ τις αθλήτριες Ευαγγελία Αναστασιάδου, για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο σκιφ ελαφρών βαρών Κ23,  Στυλιανή Νάτσιουλα,  για την κατάκτηση του

 

χρυσού μεταλλίου στο διπλό σκιφ Νεανίδων και τον αθλητή Νίκο Χωλόπουλο και τους συναθλητές του, για την κατάκτηση της 3ης θέσης και του χάλκινου μεταλλίου στο αγώνισμα του τετραπλού σκιφ Εφήβων στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Κωπηλασίας που πραγματοποιήθηκε στο Βαρέζε της Ιταλίας.

Η κατάκτηση των μεταλλίων των Καστοριανών αθλητών χάρισε σε όλους μας  στιγμές υπερηφάνειας και μας γέμισε χαρά.  Αποτελεί την επιβράβευση της προσπάθειάς, των αγώνων, των κόπων και  της σκληρής τους δουλειάς. Το ήθος και η αγωνιστικότητά τους αποτελούν φωτεινό παράδειγμα για όλους.

Συγχαρητήρια ανήκουν επίσης σε όλους τους αθλητές και τις αθλήτριες που αγωνίστηκαν στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Κωπηλασίας και διακρίθηκαν, σηκώνοντας ψηλά την Ελληνική σημαία και την Ελληνική κωπηλασία. 

Συγχαίρω επίσης τους γονείς, τους προπονητές και τα σωματεία που στηρίζουν και αποτελούν τους μόνιμους συμπαραστάτες των αθλητών μας.

Εύχομαι ολόψυχα κάθε επιτυχία, όμορφους αγώνες και διακρίσεις στο μέλλον.

 

 

Oλυμπία Τελιγιορίδου