Συγχαρητήρια της Αντιπεριφερειάρχη Καστοριάς για τις επιτυχίες της Εθνικής Ομάδας Κωπηλασίας

Πρώτη δύναμη η Ελλάδα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κωπηλασίας.

3 μετάλλια από αθλητές του: Ν.Ο. Καστοριάς & Ν.Ο. Μαυροχωρίου.

Η ελληνική αποστολή της Εθνικής ομάδας Κωπηλασίας είναι η πρώτη παγκόσμια δύναμη στην κατηγορία Εφήβων-Νεανίδων, καθώς κατάφεραν να  κατακτήσουν τρία χρυσά μετάλλια κι ένα χάλκινο (κάτι που καμία άλλη από τις 51 χώρες που πήραν μέρος δεν κατάφερε,) στο πλαίσιο διεξαγωγής του Παγκοσμίου πρωταθλήματος  Κωπηλασίας, που διεξήχθη το Σαββατοκύριακο στο Βαρέζε της Ιταλίας.

Ανάμεσα στην αποστολή, οι αθλητές από την Καστοριά, κατάφεραν να προσφέρουν στην Εθνική, δύο (2) χρυσά μετάλλια και ένα (1) χάλκινο.

Πιο συγκεκριμένα,

  • Χρυσό μετάλλιο κατέκτησε στον σκιφ ελαφρών βαρών η Ευαγγελία Αναστασιάδου (Ν.Ό. Καστοριάς),
  • Χρυσό μετάλλιο κατέκτησαν στο διπλό σκιφ, οι: Σοφία Δαλίδου-Στέλλα Νάτσιουλα (Ν.Ό. Καστοριάς), πραγματοποιώντας μάλιστα νέο παγκόσμιο ρεκόρ.
  • Χάλκινο μετάλλιο κατέκτησαν στο τετραπλό σκιφ οι: Παναγιώτης Αδάμ-Απόστολος Λυκομητρος -Νικος Χωλοπουλος (Ν.Ο. Μαυροχωρίου “οι Αργοναύτες”)- Δημητρης Παπάζογλου.

Η Αντιπεριφερειάρχης Καστοριάς, αλλά και ολόκληρη η Περιφερειακή Αρχή εκφράζει θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές μας,  αλλά και σε όλη την ελληνική αποστολή.

Αναγνωρίζουμε ότι η συμμετοχή σας σε ένα Παγκόσμιο Πρωτάθλημα είναι αποτέλεσμα πολλών κόπων και προσπαθειών που έχετε καταβάλλει. Σημαντικός  αρωγός των προσπαθειών σας είναι φυσικά οι γονείς σας, οι προπονητές  σας, οι Διοικήσεις των σωματείων σας και οι συνοδοί της αποστολής, που στέκονται δίπλα σας και στηρίζουν τα όνειρα σας.

 

Εύχομαι ολόψυχα να έχετε υγεία και δύναμη, ώστε να συνεχίσετε να αγωνίζεστε με το ίδιο πάθος, τιμώντας την πόλη μας  και ολόκληρη την Ελλάδα.

Η Αντιπεριφερειάρχης Καστοριάς

 

Δέσποινα Γ. Κοζατάνη