Δενδροχώρι: Το θρίλερ με τη γυναίκα που βρέθηκε θαμμένη – Οι κινήσεις του γιου της – Η δήλωση του ιατροδικαστή

Μια ολόκληρη περιοχή στην Καστοριά παραμένει ανάστατη, με τους αστυνομικούς να συνεχίζουν τις έρευνες και να περιμένουν τα αποτελέσματα των εργαστηριακών εξετάσεων, που αναμένεται να ρίξουν περισσότερο φως, στην υπόθεση – θρίλερ. Ήδη έχει συλληφθεί ο γιος της άτυχης γυναίκας για ψευδή κατάθεση και αύριο αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα. Αρνείται κάθε ανάμειξη στα όσα έγιναν, όμως οι κινήσεις και τα λόγια του προβληματίζουν.

Η άτυχη γυναίκα βρέθηκε το Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου θαμμένη, κοντά στο γήπεδο Δενδροχωρίου στην Καστοριά, με τον γιο της να έχει δηλώσει την εξαφάνισή της. Ο γιος της, όταν δήλωσε την εξαφάνιση στις 16/9, είπε πως είχε να δει τη μητέρα του από την Πέμπτη 15/9.

Αφού λοιπόν βρέθηκε το πτώμα και πήγε να καταθέσει ξανά, είπε πως έχει να τη δει 10 μέρες. Άρα πιο πριν από τις 15/9. Έτσι τον συνέλαβαν για ψευδή κατάθεση και θα καταθέσει ξανά τη Δευτέρα στον εισαγγελέα. Ένα επιπλέον στοιχείο που προβληματίζει τους αστυνομικούς, είναι πως η πρώτη κατάθεσή του, δόθηκε, όταν κάτοικοι της περιοχής είχαν αρχίσει να αναζητούν τη γυναίκα και είχαν αρχίσει πιεστικές ερωτήσεις και προς τον ίδιο.

Ο ιατροδικαστής Δυτικής Μακεδονίας, Γιάννης Φούντος, δηλώνει στο newsit.gr πως «ουσιαστικά μόνο το κρανίο υπήρχαν στο σημείο μαζί με δυο – τρία κοκαλάκια. Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι η ταυτοποίηση, αν είναι τα οστά της ηλικιωμένης η όχι. Βρισκόμαστε στην αρχή της διαδικασίας».

Το πιθανότερο σενάριο σύμφωνα με τον ιατροδικαστή είναι “να διαμελίστηκε από κάποιο σαρκοφάγο ζώο γιατί έχουν σκορπίσει τα κόκαλα. Ούτε πιστοποιητικό θανάτου δεν μπορούμε να εκδώσουμε γιατί προς το παρόν είναι αγνώστων στοιχείων. Λογικά αναμένουμε να γίνει ταυτοποίηση μέσα στην εβδομάδα».

Πηγή: newsit.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Η ΚΑΣΤΟΡΙΑΝΗ ΕΣΤΙΑ

Τηλ. & FAX: 2467027935

email: kasestia@otenet.gr


Βρείτε μας στο facebook

Βρείτε μας στο twitter

Βρείτε μας στο instagram


ΣΥΝΔΡΟΜΕΣ ΕΝΤΥΠΟΥ

ΤΙΜΗ ΦΥΛΛΟΥ: 1 €

ΕΤΗΣΙΕΣ ΣΥΝΔΡΟΜΕΣ

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ: Εντός νομού 30€/ εκτός νομού 60€/

Δήμων – Κοινοτήτων – Οργανισμών – Τραπεζών 90€

ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ: Ευρώπη 100€/ ΗΠΑ 120$/ Αυστραλία 130$/ Καναδά 120$

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ: Δημοσίου 2€/εκατοστό

Δημοσίου που επιβαρύνουν ιδιώτες 5€/εκατοστό

(κοινή υπουργική απόφαση 2/28783Α/9-9-2005)

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ: Σύμφωνα με τον κατάλογο

Τα ενυπόγραφα άρθρα και σχόλια εκφράζουν τις απόψεις ων συντακτών τους, οι οποίοι φέρουν και αποκλειστική ευθύνη.Newsletter

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο

Και μείνετε ενημερωμένοι για ότι συμβαίνει στο νομό μας και όχι μόνο

[contact-form-7 id=”2056″ title=”Newsletter form”]

Κατηγορίες