Και νέα επιχείρηση της Καστοριάς κλείνει – Τέλος εποχής για τον Ξενώνα Πεντόλβιο

Με ανάρτησή του στο fb ο ιδιοκτήτης του Ξενώνα “Πενβόλβιο”, Χρήστος Παύλου, έκανε γνωστό ότι ήρθε το τέλος εποχής για την επιχείρησή του. Άλλο ένα δείγμα κι αυτό της κατάστασης που βιώνει η Καστοριά

Με 15 χρόνια σκληρής προσπάθειας και δουλειάς, καταφέραμε να κρατήσουμε ψηλά τον πήχη των προσφορών και παροχών μας, στον ξενώνα Πεντόλβιο, όπως αυτό φαίνεται από τα άριστα σχόλια των πελατών-φίλων μας!!
Τους δώσαμε πληροφορίες για να μπορέσουν να γνωρίσουν τις ομορφιές του τόπου μας, τους χαρίσαμε μοναδικές εμπειρίες με τις μανιταροεξορμήσεις στα δάση μας και τις πεζοπορίες σε μονοπάτια, γευτήκανε τις ομελέτες με άγρια μανιτάρια στο πρωινό μας, τα λικέρ μας από κάνα, βατόμουρα και τσάπουρνα.
Με πάρα πολλούς γίναμε φίλοι!!!
Δυστυχώς επενδύσαμε σε μία χώρα πού είναι εχθρική απέναντι στον επιχειρηματία και το επιχειρείν.
Μετά από 12 χρόνια σκληρών μνημονίων, 3 χρόνια αναγκαστικού αποκλεισμού με κυβερνητικές αποφάσεις και νόμους,ήρθε το «τέλος εποχής» για τον ξενώνα Πεντόλβιο.
Θύμα και βορά και εμείς, όπως χιλιάδες νοικοκυριά και επιχειρήσεις, των αδηφάγων κορακιών , τραπεζών και fund’s ,με «συνεταίρους» τους πολιτικούς απατεώνες ,που τα αφήνουν να κατασπαράζουν τις περιουσίες των Ελλήνων.
Για ένα πράγμα όμως είμαι σίγουρος και αυτό πρέπει να κάνουμε όλοι μας.
Έμαθα να αγωνίζομαι 40 χρόνια τώρα από το 1983 και δε θα το βάλω κάτω .
Κουφάλα νεκροθάφτη, δεν πέθανα και δε θα με πεθάνεις,
όπου «νεκροθάφτης»=τράπεζες, fund’s, πολιτικοί που μας κυβέρνησαν.
Είμαι όρθιος, ελεύθερος και θα συνεχίσω να σας πολεμάω!!!
Εύχομαι καλή δύναμη και υγεία, κουράγιο και αυτοπεποίθηση σε κάθε έναν που αντιμετώπισε και αντιμετωπίζει τα ίδια προβλήματα και μη τα παρατάτε, μη το βάζετε κάτω.
Παύλου Χρήστος
Ιδιοκτήτης του ξενώνα Πεντόλβιο
Στο Σιδηροχωρι-Καστοριάς