Κάλεσμα Φορέων Νομού Καστοριάς

Αντιλαμβανόμενοι το αδιέξοδο που έχει φτάσει ο τόπος μας συγκεντρωθήκαμε όλοι οι φορείς του Νομού για να διατρανώσουμε, ως βασική και απαραίτητη,  ανάγκη την παροχή ειδικής τιμής ή ενίσχυσης στην  κατανάλωση ενέργειας για τα νοικοκυριά και επιχειρήσεις του νομού μας.

Πιστεύουμε όλοι μας πως μία Περιφέρεια όπως η δική μας που γεωγραφικά εμφανίζει μακρύ χειμώνα και πολύ χαμηλές θερμοκρασίες, ενώ ταυτόχρονα  μαστίζεται από την χειρότερη οικονομική συγκυρία των τελευταίων ετών, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΧΤΕΙ με παροχές, που θα ελαφρύνουν όλους μας, από την κατανάλωση οποιασδήποτε πηγής ενέργειας.

Πιο συγκεκριμένα θα πρέπει να υπάρχει ειδικό επίδομα ή μειωμένη τιμή, για τα νοικοκυριά και τις επιχειρήσεις, τόσο στην κατανάλωση πετρελαίου-αερίου-pellet-καυσόξυλα, όσο και  στην τιμή της κιλοβατώρας στην κατανάλωση ρεύματος.

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΘΥΜΙΣΟΥΜΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ότι η περιοχή μας ουδέποτε εισήχθη στην τηλεθέρμανση που αναπτύχθηκε σε άλλους νομούς της Δυτικής Μακεδονίας αλλά και ουδέποτε έλαβε σύνδεση με το φυσικό αέριο. Κάποια στιγμή ο τόπος αυτός πρέπει  να βοηθηθεί από την κεντρική εξουσία σε σχέση με την ανάγκη θέρμανσης των πολιτών της.

ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ, με τα προσωρινά αποτελέσματα της απογραφής ο πληθυσμός του νομού μας μειώθηκε κατά 10% περίπου από την προηγούμενη του έτους 2011.

ΟΣΟΙ ΛΟΙΠΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ, το τελευταίο που μας μένει είναι μαζί την Τετάρτη 05 Οκτωβρίου  και ώρα 12:30 να συγκεντρωθούμε μπροστά από το κτίριο της Αντιπεριφέρειας και να διαδηλώσουμε την ανάγκη μας.

Ελπίζουμε η συγκέντρωση μας να είναι τέτοια που να προκαλέσει τις αποφάσεις που θέλουμε.

Καστοριά 29-09-2022

Οι εκπρόσωποι των φορέων

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Η ΚΑΣΤΟΡΙΑΝΗ ΕΣΤΙΑ

Τηλ. & FAX: 2467027935

email: kasestia@otenet.gr


Βρείτε μας στο facebook

Βρείτε μας στο twitter

Βρείτε μας στο instagram


ΣΥΝΔΡΟΜΕΣ ΕΝΤΥΠΟΥ

ΤΙΜΗ ΦΥΛΛΟΥ: 1 €

ΕΤΗΣΙΕΣ ΣΥΝΔΡΟΜΕΣ

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ: Εντός νομού 30€/ εκτός νομού 60€/

Δήμων – Κοινοτήτων – Οργανισμών – Τραπεζών 90€

ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ: Ευρώπη 100€/ ΗΠΑ 120$/ Αυστραλία 130$/ Καναδά 120$

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ: Δημοσίου 2€/εκατοστό

Δημοσίου που επιβαρύνουν ιδιώτες 5€/εκατοστό

(κοινή υπουργική απόφαση 2/28783Α/9-9-2005)

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ: Σύμφωνα με τον κατάλογο

Τα ενυπόγραφα άρθρα και σχόλια εκφράζουν τις απόψεις ων συντακτών τους, οι οποίοι φέρουν και αποκλειστική ευθύνη.Newsletter

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο

Και μείνετε ενημερωμένοι για ότι συμβαίνει στο νομό μας και όχι μόνο

[contact-form-7 id=”2056″ title=”Newsletter form”]

Κατηγορίες