Πατέρας και γιος έπνιξαν με σχοινί τον εργολάβο στη Ρόδο -Του χρωστούσαν 100.000 ευρώ, νέα στοιχεία-σοκ

Σοκ προκαλεί η αποκάλυψη της στυγερής δολοφονίας στη Ρόδο. Θύμα ο 46χρονος εργολάβος που αγνοούνταν από το βράδυ της 28ης Αυγούστου.

Δράστες είναι δύο Ροδίτες, o 53χρονος ΣΓ, ιδιοκτήτης ξενοδοχείου, και ο 20χρονος γιος του ΝΓ. Εις βάρος των δύο σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία με δόλο κατά συναυτουργία.

Οι δράστες προσήχθησαν σήμερα, Τρίτη, πρώτες πρωινές ώρες, στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου και εξεταζόμενοι περιέγραψαν με λεπτομέρειες την πράξη τους, υποδεικνύοντας τον τόπο της στυγερής δολοφονίας, καθώς και το σημείο όπου είχαν μεταφέρει και κρύψει τη σορό του 46χρονου.

Οι δύο δράστες της δολοφονίας στη Ρόδο χρωστούσαν στον εργολάβο 100.000 ευρώ
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δράστες χρωστούσαν στον 46χρονο εργολάβο το ποσό των 100.000 ευρώ για εργασίες που είχε κάνει στο ξενοδοχείο τους στο Φαληράκι.

Οι δύο πλευρές είχαν κανονίσει συνάντηση προκειμένου ο 46χρονος εργολάβος να εισπράξει τα χρωστούμενα. Στη συνάντηση αυτή, το βράδυ της 28ης Αυγούστου υπήρξε διαπληκτισμός και οι δύο συλληφθέντες σκότωσαν τον 46χρονο εργολάβο.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, τον έπνιξαν με σχοινί.

Στη συνέχεια, προκειμένου να καλύψουν την πράξη τους, μετέφεραν το όχημα του 46χρονου σε αγροτική περιοχή και τη σορό του σε δεύτερο σημείο, όπου την απέκρυψαν πρόχειρα. Η σορός βρέθηκε, περισυνελέγη και παραγγέλθηκε ιατροδικαστική εξέταση.

 

iefimerida.gr