Πήρε αναβολή για να απολογηθεί ο γιος της 82χρονης από το Δενδροχώρι – Τα πιθανά σενάρια της υπόθεσης

Στον ανακριτή οδηγήθηκε  σήμερα  το πρωί ο 46χρονος γιος της άτυχης γυναίκας από τον Δενδροχώρι, που αγνοείται από τις 16 Σεπτεμβρίου, όταν ο ίδιος δήλωσε την εξαφάνισή της και από τότε κρατείται στην Αστυνομική Διεύθυνση Καστοριάς, διότι κατά την προανάκριση έπεσε σε αντιφάσεις ως προς την ημερομηνία εξαφάνισης της μητέρας του .

Ενώ δύο μέρες αργότερα οι έρευνες της Αστυνομίας αποκάλυψαν ανθρώπινο κρανίο και υπολείμματα σκελετού σε κοντινή απόσταση από το σπίτι της άτυχης γυναίκας και δίπλα στο γήπεδο του χωριού.

Ο ιατροδικαστής Δυτικής Μακεδονίας που έφτασε επί τόπου, δήλωσε ότι αυτό που προέχει είναι η ταυτοποίηση των ευρημάτων με τη ηλικιωμένη, διότι το πτώμα πιθανόν να διαμελίστηκε απο κάποιο σαρκοφάγο ζώο και τα οστά  να διασκορπίστηκαν στο γύρο χώρο.

 

Αν τελικά επιβεβαιωθεί από την ιατροδικαστική εξέταση αυτό το σενάριο, το πιθανότερο είναι το πτώμα να μην είχε ταφεί στο σημείο εκείνο την ημέρα που δηλώθηκε η εξαφάνιση αλλά αρκετές μέρες πιο πριν.

Εντύπωση ωστόσο, προκαλούν οι καταθέσεις κατοίκων του χωριού, που αποκαλύπτουν ότι ο γιος της άτυχης γυναίκας, δήλωσε την εξαφάνιση της μητέρας του στην Αστυνομία, μία μέρα αφότου γειτόνισσα εξέφρασε την επιθυμία να την επισκεφθεί στο σπίτι, επειδή αυτή λόγω κινητικών προβλημάτων, είχε καιρό να εμφανισθεί.

Πάντως οι περιγραφές των γειτόνων παροσυσιάζουν τον 46χρονο γιο της άτυχης γυναίκας, ως “ένα ήσυχο άνθρωπο αλλά με οικονομικά προβλήματα, που συντηρούνταν από την σύνταξη της μητέρας του”.

Γεγονός που απομακρύνει το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας και οδηγεί σε άλλους είδους σεναριολογία που έχει σχέση με την διαχείριση της σύνταξης της μητέρας του….

Ο ίδιος πάντως αρνείται κατηγορηματικά οποιαδήποτε ανάμειξη σε εγκληματική ενέργεια.