2 Σεπτεμβρίου 20221min0

Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για το 7th  Fur Shopping Festival στην Καστοριά

Ακόμα ένα μεγάλο εκθεσιακό γεγονός με επίκεντρο την γούνα έρχεται στην Καστοριά. Αμέσως μετά τη διεξαγωγή της Ετήσιας Γενικής Συνέλευσης της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Γούνας  (International Fur Federation), η οποία θα λάβει χώρα στην Καστοριά, θα ανοίξει τις πύλες του το  7th  Fur Shopping Festival στο Κέντρο Γούνας Δυτικής Μακεδονίας από τις 12 έως 14 Οκτωβρίου 2022.

Το Fur Shopping  Festival, ένας θεσμός ο οποίος ξεκίνησε το 2016, αποτελεί ακόμη ένα μεγάλο εκθεσιακό γεγονός του Συνδέσμου Γουνοποιών Καστοριάς, το οποίο προσφέρεται τόσο για λιανικές όσο και για χονδρικές πωλήσεις. Δεκάδες εκθέτες θα αναδείξουν τα ξεχωριστά προϊόντα τους, ενώ αναμένεται μεγάλη προσέλευση εμπορικών επισκεπτών από όλον τον κόσμο, οι οποίοι ήδη έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον συμμετοχής.

Οι προετοιμασίες για τον 7th Fur Shopping Festival έχουν ξεκινήσει και τις επόμενες ημέρες θα υπάρξει ενημέρωση για το αναλυτικό πρόγραμμα.

Το 7th Fur Shopping Festival διοργανώνουν ο Σύνδεσμος Γουνοποιών Καστοριάς, η ΔΕΘ – HELEXPO,  η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας – Π.Ε. Καστοριάς και ο Δήμος Καστοριάς. Μέγας  Χορηγός του 7th FSF είναι το Διεθνές Δημοπρατήριο Γουνοδερμάτων SAGA FURS.

Οι Αιτήσεις Εγγραφής ξεκίνησαν και ισχύουν έως 14 Σεπτεμβρίου 2022.

Για να σας αποσταλεί η αίτηση παρακαλούμε επικοινωνήστε με τα γραφεία του οργανωτή (Σύνδεσμος Γουνοποιών Καστοριάς) στα τηλέφωνα: 24670 22353, 23116 και στο e-mail : info@akf.gr.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Η ΚΑΣΤΟΡΙΑΝΗ ΕΣΤΙΑ

Τηλ. & FAX: 2467027935

email: kasestia@otenet.gr


Βρείτε μας στο facebook

Βρείτε μας στο twitter

Βρείτε μας στο instagram


ΣΥΝΔΡΟΜΕΣ ΕΝΤΥΠΟΥ

ΤΙΜΗ ΦΥΛΛΟΥ: 1 €

ΕΤΗΣΙΕΣ ΣΥΝΔΡΟΜΕΣ

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ: Εντός νομού 30€/ εκτός νομού 60€/

Δήμων – Κοινοτήτων – Οργανισμών – Τραπεζών 90€

ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ: Ευρώπη 100€/ ΗΠΑ 120$/ Αυστραλία 130$/ Καναδά 120$

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ: Δημοσίου 2€/εκατοστό

Δημοσίου που επιβαρύνουν ιδιώτες 5€/εκατοστό

(κοινή υπουργική απόφαση 2/28783Α/9-9-2005)

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ: Σύμφωνα με τον κατάλογο

Τα ενυπόγραφα άρθρα και σχόλια εκφράζουν τις απόψεις ων συντακτών τους, οι οποίοι φέρουν και αποκλειστική ευθύνη.Newsletter

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο

Και μείνετε ενημερωμένοι για ότι συμβαίνει στο νομό μας και όχι μόνο

[contact-form-7 id=”2056″ title=”Newsletter form”]

Κατηγορίες