Γκρίζες Ζώνες: Ξεκινάει το Φράγμα του Νεστορίου και χωρίς…. την άδεια του Δημάρχου….

Νωπές είναι ακόμα οι δημοσιογραφικές μνήμες από τις βαρύγδουπες δηλώσεις του δημάρχου Χρήστου Γκοσλιόπουλου, όταν έλεγε ότι: “δεν θα επιστρέψω την συνέχιση του φράγματος Νεστορίου, αν προηγουμένως δεν ενταχθεί το αντίστοιχο φράγμα της Διποταμίας” (sic)

Αλλά η κυβέρνηση προχωράει – και χωρίς την…. άδειά του – στην επανδημοπράτηση του έργου, με το οποίο άλλοτε ταυτιζόταν ο δήμαρχος και άλλοτε κρατούσε αποστάσεις ασφαλείας, ανάλογα με το πως βόλευε η συγκυρία!

Σαν γνήσιος εκπρόσωπος παλαιοκομματικής αντίληψης, που θέλει να επιβάλει τον μεγαλοϊδεατισμό του στην σύγχρονη κοινωνία.

Τώρα αν το φράγμα ολοκληρωθεί μέσα στην επόμενη πενταετία και ο δήμαρχος επανεκλεγεί – όπως ευελπιστεί – δεν αποκλείεται να τον δούμε στην κορδέλα των εγκαινίων, δίπλα στους υπουργούς, να διεκδικεί μερίδιο επιτυχίας από την… συνεισφορά του στην κατασκευή του φράγματος!

Και όλοι εμείς να παρακολουθούμε ενεοί τις οβιδιακές μεταμορφώσεις ενός δημάρχου που… ανταγωνίζεται την κατασκευή του φράγματος σε μακροβιότητα, όταν ακόμα και οι εξελίξεις γύρω από αυτό τον  έχουν ξεπεράσει….