14 Νοεμβρίου 20221min0

Δράσεις του Δήμου για την προώθηση του τουριστικού προϊόντος της Καστοριάς στην Ελλάδα και το εξωτερικό

Με στόχο την προώθηση του τουριστικού προϊόντος της Καστοριάς, μια σειρά δράσεων πραγματοποίησε ο Δήμος, συμμετέχοντας σε δύο πολύ σημαντικές εκθέσεις τουρισμού στην Αθήνα και το Λονδίνο, ενώ ανέλαβε τη φιλοξενία Γάλλων Δημοσιογράφων σε συνεργασία με το Γραφείο του ΕΟΤ στο Παρίσι.

Πιο συγκεκριμένα, ο Δήμος Καστοριάς συμμετείχε με δικό του περίπτερο στην 9η έκθεση Athens international tourism & Culture expo, σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Ξενοδόχων, ενώ αμέσως μετά πραγματοποιήθηκε η μεγαλύτερη έκθεση Τουρισμού WTM στο Λονδίνο, όπου ο Δήμος συμμετείχε με το περίπτερο της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας.

Στις Εκθέσεις έγιναν επαφές με ταξιδιωτικούς πράκτορες και φορείς του τουρισμού από πολλές χώρες, οι οποίες αποτελούν αγορές – στόχους για την προσέλκυση τουριστικών επισκεπτών στην περιοχή μας.

Το προηγούμενο διάστημα, την Καστοριά επισκέφθηκαν δύο Γάλλοι Bloggers με εξειδίκευση στον φυσιολατρικό τουρισμό, η ιστοσελίδα των οποίων (Les globe blogueurs) δέχεται πάνω από 100.000 επισκέπτες μηνιαίως. Η επίσκεψή τους διοργανώθηκε από την εταιρία συμβούλων Wise ram.

«Η προώθηση και προβολή της περιοχής μας τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό είναι προτεραιότητα για τον Δήμο Καστοριάς, προκειμένου να ενταχθεί ως δημοφιλής τουριστικός προορισμός στον παγκόσμιο χάρτη», τόνισε ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού, Σάκης Ρήμος.

Ο Δήμος Καστοριάς θα συμμετέχει από την Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2022, και στην Έκθεση Philoxenia στη Θεσσαλονίκη, με παρουσία στο Περίπτερο της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Η ΚΑΣΤΟΡΙΑΝΗ ΕΣΤΙΑ

Τηλ. & FAX: 2467027935

email: kasestia@otenet.gr


Βρείτε μας στο facebook

Βρείτε μας στο twitter

Βρείτε μας στο instagram


ΣΥΝΔΡΟΜΕΣ ΕΝΤΥΠΟΥ

ΤΙΜΗ ΦΥΛΛΟΥ: 1 €

ΕΤΗΣΙΕΣ ΣΥΝΔΡΟΜΕΣ

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ: Εντός νομού 30€/ εκτός νομού 60€/

Δήμων – Κοινοτήτων – Οργανισμών – Τραπεζών 90€

ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ: Ευρώπη 100€/ ΗΠΑ 120$/ Αυστραλία 130$/ Καναδά 120$

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ: Δημοσίου 2€/εκατοστό

Δημοσίου που επιβαρύνουν ιδιώτες 5€/εκατοστό

(κοινή υπουργική απόφαση 2/28783Α/9-9-2005)

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ: Σύμφωνα με τον κατάλογο

Τα ενυπόγραφα άρθρα και σχόλια εκφράζουν τις απόψεις ων συντακτών τους, οι οποίοι φέρουν και αποκλειστική ευθύνη.Newsletter

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο

Και μείνετε ενημερωμένοι για ότι συμβαίνει στο νομό μας και όχι μόνο

[contact-form-7 id=”2056″ title=”Newsletter form”]

Κατηγορίες