Εκλογές: Από “κόσκινο” όλοι οι υποψήφιοι βουλευτές της Ν.Δ. μετά το σκάνδαλο Πάτση

Όσο πλησιάζουν οι εθνικές εκλογές, οι οποίες ημερολογιακά προσδιορίζονται για τον Απρίλιο του 2023, τόσο εντείνονται οι ανησυχίες στην ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας για την εξάπλωση που μπορεί να είχε η “επιμόλυνση” από το σκάνδαλο Πάτση στο εσωτερικό του κόμματος. Διότι σύμφωνα με την συνεχόμενη ροή των αποκαλύψεων, που προκύπτουν από την εισαγγελική έρευνα, δεν αποκλείεται στην πορεία , το πολυπλόκαμο δίκτυο Πάτση να ¨ακουμπήσει” στελέχη και υποψήφιους βουλευτές του κόμματος που σήμερα θεωρούνται “υπεράνω πάσης υποψίας”!

 

Ειδικά στο θέμα των πλειστηριασμών από τις εισπρακτικές εταιρείες του βουλευτή Γρεβενών όπου οι “ευκαιρίες” για αγορά ακινήτων σε ευτελιστικές τιμές από τρίτους, ήταν ιδιαίτερα δελεαστικές ακόμα και από πολιτικά πρόσωπα που επαγγέλονται την … προστασία της πρώτης κατοικίας!

 

Στο μικροσκόπιο της έρευνας, που ξεκίνησε με εντολή του Μαξίμου βρίσκεται το περιβόητο “Μητρώο Στελεχών” του κόμματος, που όπως φάνηκε σήμερα, αποδείχθηκε η “κερκόπορτα” για να παρεισφρήσουν στο κόμμα και την Κυβέρνηση, άτομα σαν τον Α. Πάτση, ο οποίος μπορεί να μην είναι και ο μόνος που εμπλέκεται στο συγκεκριμένο σκάνδαλο.