Γκρίζες Ζώνες: Τα ευτράπελα των διαδηλώσεων στην Καστοριά

Από τα ευτράπελα των διαδηλώσεων των αγανακτισμένων αγροτοπαραγωγών, είναι η συμμετοχή σ΄ αυτές των τοπικών βουλευτών και κυρίως του κυβερνητικού βουλευτή, ο οποίος – υποτίθεται – ότι είναι ο διαμεσολαβητής προς την κυβέρνηση, για την επίλυση αυτών των ζητημάτων πριν αυτά γίνουν αντικείμενο του αγροτικού ξεσηκωμού!

Η παρουσία του, όμως, μάλλον προς την κατεύθυνση του κατευνασμού προσβλέπει, προτού οι κινητοποιήσεις των αγροτών πάρουν ανεξέλεγκτες διαστάσεις και κηλιδώσουν την δημόσια εικόνα τόσο του ιδίου όσο και της κυβέρνηση που εκπροσωπεί.

Απο την άλλη πλευρά, η παρουσία της αντιπολιτευόμενης βουλευτού, δίνει μια πρώτης τάξεως ευκαιρία τόσο για την ίδια όσο και για το κόμμα που εκπροσωπεί, να διατρανώσει την αντίθεσή της προς την κυβερνητική πολιτική για τους αγρότες παραγωγούς, οι οποίοι έδωσαν ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, γιατί προφανώς δεν έμειναν ικανοποιημένοι από την προηγούμενη κυβέρνηση του Σύριζα.

Η αλήθεια είναι ότι πρέπει ν ακούγονται όλες οι φωνές, πριν ο πολίτης – αγρότης αποφασίσει τι θα ψηφίσει.

Έστω κι αν εκ των υστέρων διαψευσθεί και καταλήξει στο πεζοδρόμιο να διαδηλώνει εναντίον αυτών που πριν από λίγο επέλεξε να τον κυβερνήσουν….

 

Από τις Γκρίζες Ζώνες της Καστοριανής Εστίας